Mal niekto problem s bolestou krcka a neprijemnym tlakom v oblasti krcka mimo tehotenstva? uz par dni ma trapia tieto bolesti,je to skor silny tlak,pobolievaju ma aj krize. menstruacia mi meskala 2 tyzdne, ale urcite niesom tehotna.robila som si niekolko testov,vysledok negativny a menstruacia nakniec dosla. som trosku vystrasena po niektorych clankoch na nete. zijem v zahranici a na vysetrenie sa tu caka par tyzdnov takze preto sa snazim zistit ci s tym mal niekto problem.
Nepamatam si ze by som mohla niekde prechladnut.sport nerobim ziaden.tak neviem :/
@miskaz Ja zasa mala kazdy druhy mesiac bolesti laveho vajecniku.... a to akurat v case kedy som mala ovulaciu..... tak som ten stav pripisovala k tomu ze to je ovulacia a dost silna,ale pred par dnami sa mi to prestalo pacit.... a tak som isla ku kamaratovi na gyndu a ten povedal ze sa mi lavy vajecnik otiera o stenu a preto sa zapaluje... tak po dlhom case som dostala ATB aj normalne a aj do vnutra... po dvoch dnoch mi je konecne dobre.... a podla lekara som prechladla aj.... a nemala som kde.... ked mozes zohnat tam u vas Svedske kvapky tie by si mohla vyskusat.... to su bylinky.... skusit toto pit.... ale radeji odporucam lekara.... a nech spravi vytery a vyskrab krcka... neboj bude to v poriadku... drzim palceky...
ahoj opýtaj sa odborníka na stránke www.poradnagynekologa.sk
nerobila si nejaký šport, že by sa to tam namáhalo veľmi? Ja som tak raz dostala prievan z vetrania v miestnosti a boleli ma z toho kríže veľmi, aj som mala tušim krátke tričko, že kríže pri sedení trochu vystrčené. Prešlo to asi po 2 týždnoch.