Chcem sa len opytat,uz asi 5den ma boli pod bruchom,tlaky ako pri menzese,ale kedze kojim 7mesiac,menzes nemavam.ci to uz je predzvest,ze menzes pride coskoro,bo s tym zajst radsej k zenskej. ☹ dakujem za kazdu radu🙂
@zuzi0110 urcite,ak neprestane a ani mrcha nedorazi,tak sinzajdem,,len teraz malinky nechcempri niekombyt,zubky idu,tak sa mi neda odskocit a stravit poldna v nemocnici...ale podla mna,to nebude nic hrozne,ono asi kym sa to zpusti tak ma to trosku pootrapi,bo tie bolesti -sasmejem-mi pripominaju tie najslabsie kontrakcie mojho 21hod porodu🙂 🙂 🙂
@jonas17 urcite to nieje to co pises,maternica je do sedem mesiacov urcite stiahnuta...aj gynekolog by sa vyjadril uz skor keby na sone videl ze nieje,ja mavam tiez take bolesti,maly ma skoro 12 mesiacov a mrcha mi stale neprisla...neviem co to..
No vsak to,ze uz by mala byt zviazana,nic neostava,len mi zajst nakoniec k tej zenskej,akm to neprejde ☹ ,ale vdaka za kazdu odpoved 🙂
No vsak to,ze uz by mala byt zviazana,nic neostava,len mi zajst nakoniec k tej zenskej,akm to neprejde ☹ ,ale vdaka za kazdu odpoved 🙂
@maca1207 môže to už byť menštruácia. Ja plne kojím a už ho mám od pol roka. Pri prvých deťoch som ho dostala už skôr.