Biela tekutina z jednej bradavky

bella1988
12. feb 2017

Ahojte zeny,prosim poradte.Zajtra sa chystam zavolat svojej gynekologicke,vsimla som si,ze pri stlaceninpravej bradavky mi v malom mnozstve(mini bodka)vyjde von biela tekutina,vyzera to ako mlieko,pritom nekojim uz rok,tehotna nie som-mam zavedenu mirenu...strasne som vyplasena,mam rocneho synceka,co to moze byt???menzes ma dostat tak o tyzden

evittam
12. feb 2017

@bella1988 Ja nedojcim uz viac nez dva roky a stale mi z jednej bradavky po stlaceni ide trochu mlieka. Vsetko je ok-bola som na sono😉

opica
12. feb 2017

@bella1988 klud,ja som mala mlieko este 3roky po odstaveni dietata. Robili mi aj hormonalny profil,vsetko ok..urcite je to mlieko

bella1988
autor
12. feb 2017

@evittam
@opica dakujem Vam za reakcie,som strasne vystresovana,bolo toho na mna v poslednej dobe dost vela+k tomuto mojmu strachu pridava aj fakt,ze kolegyni nedavno diagnostikovali rakovinu prsnika

bienennest
13. feb 2017

@bella1988 Ahoj, aj ked si uz davno odkojila moze sa ti v priebehu mesiacov znova zvysit mnozstvo homonu prolaktinu v krvi a ten potom sposobuje aj takyto vytok. Daj si vysetrit mnozstvo prolaktinu. Mne sa to stalo pri oboch mojich synoch (prvy krat to bolo rok po odkojeni a pri druhom sa mi po pol roku od odkojeni).

Spustacov prolaktinu je mnoho (od zvyseneho stresu az po disfunkciu stitnej zlazy). Pokial bude jeho mnozstvo v medziach (teda len jemne zvysene), netreba nic robit. Ak by bolli jeho hodnoty hranicne, existuju na to lieky. Ja mam dobru skusenost s uzivanim prasku Maca, ktora ako jediny prirodny liek takisto dokaze znizovat prolaktin (u mna to fungovalo, takze som mohla vysadit lieky). Normalne nieje zvyseny prolaktin problematicky, iba ak by si chcela zas otehotniet. Tento hormon totiz zabranuje otehotneniu.