čaute baby, poznate aktualnu cenu v lekarnach tejto antikoncepcie? nikde sa neviem nič poriadne dočítať, tak sa pýtam, či tu je nejaka z vas ktorá ju kupovala a kolko ste za nu platili? 🙂 resp, skúste pridať aj hodnotenie, čítala som, že nezavodnuje, čiže sa z nej nepriberá a navyše babam narastli prsia z nej. dakujem za odpovede 🙂
Ja som ju užívala 2 roky ,nemala som s ňou žiadny problém jedine prvú tabletku som si dala ráno na lacno a oľutovala som to ..cely deň mi bolo neskutočne zle ale nezvracala som...druha a ďalšie tabletky boli pohodička ..bola som s ňou spokojná teraz som ju vysadila koli iným problémom ..stala tuším na mesiac okolo 11-12€
A ešte som chcela vôbec som nepribrala keď som ju začala brat a ani som nepribrala keď som ju vysadila ...už 3roky si držím 48kg 🙂
Ďakujem za odpoved, tiez som čítala na nu len pozitívne reakcie 🙂
Ahojte, v Bratislave Lekáreň Kvačalova ju majú za 32,75€ (3x21 tabliet) 🙂
Brala som ju od 15 do 23, cena bola vždy za trojbalenie cca 31-33€ a nemala som s ňou žiaden problém o ktorom by som vedela 😉
Ahojte chcela bi som sa opitať aka je cena antikoncepcie belara
@cucu19 túto antikoncepciu užívam už 4 rok od svojich 16tich a som s ňou veľmi spokojná.
Nepribrala som od nej, cyklus je pravidelnya presny ako hodinky a taktiež mi aj narástli prsia. S pleťou a s vlasmi som nepostrehla žiadne zlepšenie ale ani naopak zhoršenie.
Za celé 4 roky som s ňou nemala žiaden problém.
Cena sa pohybuje okolo 11 až 13€ za mesiac (jeden plát tabletiek) podľa toho v akej lekárni ju kupujem.