Antibiotiká a hnačka

15. okt 2022

Dobrý večer prosím vás máte skúsenosti s antibiotikami stredu mi vypísala doktorka mam brat jednu polku za deň no ale dnes mi strašne zle bolo veľmi hnačkujem ako keby vodu a veľmi zle na žalúdok nie a nie vyzvracat že by sa mi uľavilo dajak po dvoch a pol hodinách som si dávala prsty do úst a nasilu skúšala zvracat dajak sa podarilo ale malo ale tak zle mi veru nebolo ani keď som mala nevoľnosti v tehotenstve aj keď som grcala prešlo ma po 3 hodinách aj to som bola vyčerpaná slabá ľahla som si zaspala

anonym12
15. okt 2022

Raz sa mi stalo,že mi nesadli jedny antibiotiká,ale to neboli asi tieto,presne si už nepamätám,ale už na druhý deň som vracala som a tiež mi bolo asi zle od žalúdka,povedala som lekárovi o príznakoch a predpísal mi iné

0silvia0
15. okt 2022

Uzila si tabletku pocas jedla? Toto je dolezite.

zobaka
15. okt 2022

nieco zjedz kym si ich das, tieto su dost tazke, ja som ich brala teraz a nastastie mi nic nebolo, trochu nevolnost, minule mi dali celkom zabrat, co je super su len 3 dnove, ked mas taky problem kup si aj Hylak

perdita11
15. okt 2022

Antibiotika by sa nemali jest uplne nalacno ak to teda nie je vyslovene ziaduce. Plus sa skus informovat na kombinaciu s probiotikami. Ona sa zvykne kombinovat ze napr.rano antibiotikum, obed probio, vecer antibiotikum.
Nie je dobre ze zvracias a hnackujes, lebo tym odstranujes z tela ucinne latky. Mozno by nebolo na skodu zavolat lekarke a poradit sa, alebo zajst do lekarne ked je to jednoduchsie. Drz sa.

autor
15. okt 2022

Áno najprv som jedle nevzala som na prázdny žalúdok a áno mam doma hylak tak vezmem ďakujem vám za daru v pondelok ráno budem volať doktorka lebo mne su silné mam brat polku tabletku a aj stoho mi je zle strašne

evinka400
15. okt 2022

Tieto atb mi vzdy kazali jest rano na lacno. Je mozne, ze ti nesadli. Vtedy by sa mali jest po jedle. Ale este som nepocula, ze by sa uzivala polka tabletky. Mala by sa uzit jedna cela kazdych 24h. Tabletka je obalena filmom, aby nezatazovala zaludok a tiez nestratila ucinok. Po prelomeni uz nesplna ochranny povlak funkciu. Najlepsie bude poradit sa s lekarkou. Mozno predpise ine atb.

euka210
15. okt 2022

Precitaj pribalovy letak. Manzel dostal raz od zubara Atb, po ktorych vela ludom byva zle od zaludka, tak mal brat aj probiotika. Nastastie nemal nejake neziaduce ucinky.

autor
16. okt 2022

Ja som dnes nevzala tabletku a dnes to isté sa opakovalo ja sa úprimne bojím aj jest lebo potom mi je zle prosím co mam robiť 😥😥😥