Ahojte, boli ste niekto na hadicu do žalúdku ? Ako ste to prežili ? A ako dlho to trvá približne ? Ďakujem za odpovede 🙂
@anka712 ja som bola raz a to som si dala pichnúť injekciu a vôbec nič som necítila ani som si nepamätala takze úplne super 🙂 iba si pamätám ako mi dali injekciu lahla som si na bok a potom som sa prebudila na izbe ako pozerám rodinne pripady takze celkom sranda :D trvalo to cca 5-8 min.
@vierka0508 ďakujem za info veľmi pekne, mala by som tam aj ísť ale bojím sa veľmi 😔
Aj ja som si dala pichnut injekciu. Tiez si nic nepamatam. Keby idem znova, tak zase s injekciou
pichnú ti injekciu, spíš počas zákroku, po zákroku sa preberieš, si oťapená len tak, ako keď sa zobudíš z normálneho spánku a ideš domov. Veď to nie je žiadna narkóza, je to len diazepam vo forme injekcie, ktorá sa podáva intravenózne (do žily).
nič hrozné...prežiješ. trvá to pár minút....ozaj krátko....
@zirafienka počas zákroku spíš? načo, veď sa to normálne zvláda aj bez narkózy alebo oblbováku....sú aj horšie veci...
@deti95060810 ja som to názorne opísala @anka712, ktorá má zo zákroku strach. Viem, že sú aj horšie veci...
Ja som bola asi 5 krat. U zubara je to horsie... naozaj...
Ďakujem baby za rady veľmi
A otázka baby ešte na vás, aj Vám to potom pomohlo?
daj si pichnúť injekciu a nebudeš si nič pamätať. Síce budeš chvíľu oblbnutá ale to prejde. A neviem čo ťa zaujíma pri otázke či to pomohlo. Injekcia, vyšetrenie? Ak dr. navrhne toto vyšetrenie, tak je asi potrebné. Výsledky bývajú aj pozitívne aj negatívne. Takže na to asi ťažko odpovedať.
či zistil niečo bližšie, či si mala problém so žalúdkom a už nemáš celkovo či to pomohlo má zaujíma 🙂 neviem čo ste mali aké problémy presne
@h_petra a tebe pomohla ta liečba ? Ja som mala ísť minuly rok, urobili sa mi vyšetrenia, krv a podobne mala som helikobaktera a nakoniec mi povedal že nemusím ísť na hadicu ak nechcem tak som ani nešla aj keď som už bola odhodlaná lebo mi bolo dosť zle, to bolo cez leto a po lete to prešlo celu zimu som bola v pohode žalúdok má nebolel ani nič podobne, minuly týždeň som si dala stredu nalačno tabletku na infekciu antibiotiká a odvtedy mi je skoro každý deň nejako zle a v sobotu mi bolo neskutočne zle tak rozmýšľam že tento rok za ním pôjdem preto sa pytam 🙂
@anka712 normlane, asi aj 6krat... v pohode
chodim od svojich 4 rokov, teraz mam 26, bola som uz aspon 10x, teraz je to uz uplne v pohode, chodim ale uz len tam, kde maju tenku hadicku :D
a nedavaj si pichnut injekciu ak nie si totalna cintlavka, ja si nedavam, trva to kratko, vydrzat sa to da a potom hned mozem odsoferovat domov.
Bola som dva krat, trvalo to max 5 minut, podla toho co ti tam pozera a kolko vzoriek berie. Sestricka bola veľmi zlata, hovorila mi co mam robit a ako dychat. Mne pomahalo dychat zhlboka, potom ma menej natahovalo. Nebudem ta klamat, je to hnusne neprijemne, a ked myslis na to ze mas v hrdle hadicu je to este horsie. Takze sa treba koncentrovat a nepanikarit, sama rychlo zistis co treba robit. Drzim palce, po vysetreni sa na tom uz len zasmejes.