Ahoj, vedeli by ste mi odporučiť nejaký prípravok na mastnú pleť a dosť nepekné akné? Som tínedžer, takže som rátal s tým, že ho budem mať, ale je to hrozné. Vďaka
ja som vyskusala uplne vsetko a na nic jedine Azatril mi pomaha aj to tak 3 mesiace mam pokoj
Prave tento problem riesim so synom, odporucam ti necakat, nespoliehat sa na ziadne domace zazraky a navstivit koznu lekarku. Ja som so synovou pletou skusala takmer rok kadeco, az som kapitulovala a kozna lekarka mu dala plet do poriadku za mesiac. Je uplne hladka, bez jaziev ani stopy po akne a to mal velmi tazku formu.
@teosebastian urcite chod kj koznemu lekarovi, mojej dcere takisto pomohol, zlepsilo sa to az na druhykrat, ale vysledky su a to je hlavne
Ja som chodila roky ku koznej a dostavala som drahu antibioticku vodicku, ktora velmi nezaberala.. potom som skusila cistiaci gel biodermu sebium, zeleny druh to je.. ale je dost draha a po case mi prestala ucinkovat.. a teraz uz niekolko rokov pouzivam prirodnu kozmetiku himalaya s nimbovnikom, tiez je zeleny druh.. pouzivala som cistiaci gel ale uz ho neviem zohnat, tak teraz mam cistiacu penu alebo este je pletova voda ale ta mi nerobila dobre.. okrem toho mam z tej znacky aj masku a peeling ale to si davam raz za 2 tyzdne.. stoji to okolo 5 eur/kus.. odporucam vyskusat, moja sesternica mala take akne ze zapalene bordove kopce vyrazok po tvari a od kedy toto pouziva tak ma pokoj.. a samozrejme nevrtat do toho, lebo si tam zanesies zapal, radsej navstivit kozmeticku a dat si spravit cistenie.. a este mi pomahal aj zihlavovy caj, on cisti krv.. snad som pomohla 🙂
@teosebastian existujú liečivé kozmetiky ktoré vám pomôžu k rýchlejšiemu hojeniu. Ak chcete, napíšte mi do správy mailovú adresu, pošlem vám pár infor o produktoch ktoré vám vedia pomôcť.
Prírodnú silu kozmetiky ste už skúšali?
@teosebastian Ahoj, v rámci možností si uprav stravu, musí byť nutrične vyvážená a ľahko stráviteľná. Sám si určite vyrážky neodstraňuj, nechaj to na profesionálov, aby si si nezaniesol infekciu. Pleť musíš denne čistiť, skús napríklad gáfrovú vodu Amica, dcérke to odporučila detská lekárka.