Aká choroba sa teraz šíri?

lb1984
22. jan 2023

Ahojte zaujima ma aká teraz choroba u vás prebieha/la +/- 2 týždne. U nás momentálne len kašeľ prieduskovy a hrdlo mal niekto? Co pomohlo? Dáko sa nám to iba rozbieha tak načo sa pripraviť cca

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lb1984
autor
22. jan 2023

@elizabet173 to mi ani nepíš 🙂 my sme všetci zdraví kým mala do škôlky nenastúpi . Jakmile škola sme v ťahu a padame ako hrušky. Každopádne u nás sa všetko začína odpadneme medzi prvými ..... a vraciame sa späť keď z 23 deti zostanú 5. 🤗

lb1984
autor
22. jan 2023

@elizabet173 to mi ani nepíš bolo v zmysle, máme zdravú stravu, pohyb, sme sledovaní na imunologii všetko krásne výsledky, odbery atď a aj tak ..... a to som ja nikdy nebola chorá max nadcha raz za rok 🤬 kým neprišla škôlka 🥺 normálne začnem mat uzkostnu poruchu z nej.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siska53
22. jan 2023

@lb1984 nepanikar. Nasi, ked nastupili do skolky, mavali sice len sople, ale pomerne casto, cca raz za 3 mesiace, ale na striedacku. A my dospeli tiez. Nikdy nie naraz, ale postupne. Museli sme si vsetci vybudovat imunitu na skolkarske bacily. Trvalo to cca rok, nez bolo dobre. Teda .u mna este o nieco dlhsie, lnez mi zistuli, ze pricinou je histaminova intolerancia, ktora k moje chorobnosti prispievala.. detom a muzovi to fakt trvalo cca rok, nez prestali byt kazdu chvilu soplavi.

lb1984
autor
22. jan 2023

@siska53 ja nepanikarim 😉 ja som po malej chorá stále ale ja mam zníženú imunitu. Len ma zaujíma co sa nám teraz šíri. Po chrípke už máme takže ci není dáka viroza medzi deťmi teraz s horuckami....

aurinia
23. jan 2023

@lb1984 ja som mala s dečkami tiež všetky choroby
...teraz je nejaká doba...dlhotrvajúca bolesť hrdla, nádcha, kašeľ a horučky. Moje deti to mali pred vianocami a teraz znova. Veľmi pomáha betaglukan. Skús nasadiť, možno sa tomu vyhnete. Snažím sa vyhnúť ATB, ...citrónový čaj pijeme celé dni, jeden grep každy deň. .pitný režim...

poslednepogo
23. jan 2023

@lb1984 aj jaaa, som nebývala chorá.. malý začal od septembra adaptačne do škôlky.. no bol tam dokopy 4x po 2 dni.. zakaždých chorý a ja s ním...covid, sopel, sopel, chrípka, angína...😔

lb1984
autor
23. jan 2023

@poslednepogo tak ja moraxella, covid, pneumokok- zapal priedusnice, 2 krát vírusových zapal priedusiek samé lakocinky mi nosí, prechladnutia neriešim lebo to pre mňa choroby niesu to všetko min rok. A teraz sme začali znova ..... zatiaľ ona vyzerá OK a ja som úplne KO 🙈už nech sú letne prázdniny ❤❤❤❤

poslednepogo
23. jan 2023

@lb1984 och tak to už je iné😔 to ani nepoznám.. pre mňa boli max toto choroby..skoré uzdravenie a žiadne choroby🙂, možno by bolo lepšie nechať dcérku doma.. ja davam imunoglukan a d-cko