Žienky, kde kupujete bodyčka? Ja som dostala od švagrinej z pepca, a teda katastrofa po praní sa celé,ako keby roztiahli, alebo čo🤦♀️
Next som kupovavala, skvela kvalita 🙂 najhorsie body boli z lidla - lupilu
pepco ma asi najmenej kvalitne veci, bodycka ma podla mna najkvalitnejsie Tchibo, aj Tesco (f&f)
tchibo bodycka vydrzali pranie na 60 aj iks krat a ked som ich po 3 mesiacoch predavala, ked syn vyrastol z nich, stale ako nove, aj bazarove tchibo veci, ktore som kupovala naopak ja - vsetko v perfektnom stave
Lindex, Next, h&m..
Niektoré z Lidla (lupilu), Tesco a H&M. Najlepšie je chytiť si naživo :D
Mne sa zase pepco zbehlo. Ale super su lindex rastúce. Malý ich nosil asi rok, kým sa ozaj nezdrali. Aj keď sú hrahsie, tak sa oplatili
@kika541996 najradšej lindex a HMko, odtiaľ máme väčšinu oblečenia.
Alebo ešte prípadne f&f Tesco, ale Tesco má niektoré veľmi úzke strihy.
Lindex. Ziadne ine tak nepreziju prania a susenia.
Lindex, next
Tesco super. ^^
Lindex, nositeľné niekoľko veľkosti (napr 62 oblieklv čase kedy Tesco nosila 92 (a nosila tu 62jku od 1 mesiaca, čiže extrémne dlho)) a neznicili sa pranim
Next a Lindex
Lindex a H&M
@kika541996 lindex
@valeria_h ja tiez napodobne, iba tieto 3 znacky. Skusala som vsetko lacnejsie, ako lupilu, pepco aj F&F...ale strasna kvalita, vytahaju sa za par prani a su po kratkej dobe nenositelne.
@kika541996 lindex
Next a h&m . Mala som aj tesco aj lidl, neboli také dobré, ale ani také 💩 ako pepco a sinsay
ja som teraz kupila novorodencovi z Primarku, na tu chvilu uvidim ake budu.. 😀 ale tak ja mam odtial oblecenie pre mna a je super tak snad vydrzi aj jemu
Next najlepsie za mna. Kupujem od narodenia.
@kika541996 next linxex s hm z organickek bavlny
@kika541996 c&a a reserved su fajn, pomer cena kvalita. a najlepsia kvalita je lindex a tym, ze su rastuce, vydrzia velmi, velmi dlho. pepco a sinsay katastrofa.
Lindex sú top v tom ze vydržia, no kupujem len jednofarebné, tie farbené prečačkane sa mi nepáčia 😁 H&m vrubkove body to trojbalenie je super, a ešte Next ma dobru kvalitu.
Pepco, Sinsay, lupilu a neviem co všetko 0 bodov
A ja zase nakupujem len v pepcu, sinsay, občas Tesco. Na tých pár oblečení kým z toho vyrastie mi to je aj tak jedno, niektoré veci vydržia, niektoré menej. Pri cene 2€ za body mi na tom fakt nejako extra nezáleží
Hm, lindex, rastúce, cize nositelne su 2-3 veľkosti. Tiez tchibo a next fajn. Vsetky prežijú aj 60tku, susicku a stale vyzerajú fajn. C&a a tesco tiez môže byt
Lindex, ceny sa nezľakni, naozaj tie bodyčka vynosia dlho a hlavne vydržia.
Najlepšie sú Next, potom ešte kupujem H&M
@kika541996 c&a su super
@kika541996 ja som mala par z lidla a celkom spokojnost, alebo som kupovala zo slovenky taky obchod v meste .. alebo z nextu