Ahojte, kde prosím kúpiť novorodenecké rozkošné čiapky pre dievčatko? S mašľou, s krásnym vzorom farebným z tenkej bavlny s prímesou elastanu, do nemocnice, doma, aby mala hlávku v teple? Rozmýšľala som že dám ušiť, ale 15 e čo som našla na jednej stránke kde ponúkajú ručné práce sa mi zdá prehnané. Nemám veľa peniažkov a zvažujem kúpiť dve maximálne 3, na vonku už mám. Kamarátka mi poradila kúpiť z T**u, no veľa ľudí píše, že len nie oblečenie na deti...tak teda? Poradíte? Vopred ďakujem.
Dieta v interieri nepotrebuje ciapku. 🙂 Celenky na fotku najdes aj v beznych eshopoch alebo napr aj tu na MK v bazari, pripadne na marketplace na fcb, pokial za to nechces davat vela penazi (inak oli oli alebo heyprincess). Rozne celenky a peknostky co bude mat dieta na hlave 2 minuty kym ho odfotis a zistit ze je to neprakticke mozes v podstate kupit aj na spomenutej stranke.
Temu ma krásne veci. Ak si pozrieš zloženie, da sa vybrať aj pekna a cisto bavlnena. My odtiaľ mame viacero hraciek, odkedy som našla vo viacero tých istých v online obchodoch s 200 percentnou prirazkou🫣 No ale pointa 15e za ručne robenu čiapku je ešte aj malo. Oni stačí jedna, netreba tri, že...