Dávate deťom ešte tielko?

29. máj 2024

Ahojte, chcem sa opytat, doteraz som synovi dávala len body, no je už väčší tak som nakúpila aj klasika trička, chcem bediet či pod nich dávate tielka či nie, aby nemal holý chrbát. Ďakujem

yanni
29. máj 2024

Aky väcsi, nosi este plienky?

viestta
29. máj 2024

Od 20° vyssie som nikdy nedavala tielka a teraz je 20 uz rano

timilv
29. máj 2024

Môj syn rok a 8 mesiacov a tielko už nedávam. U nás je ale už ráno cca 15-18 stupňov keď nosím staršiu do školy. To už zvládne bez tielka - ale teda ráno pred tou 8mou má tričko s dlhým rukávom 🙂 potom už keď sa vrátime domov ho cca od tej 9 ho prezliekam do krátkeho bez tielka

diewcatqoo
29. máj 2024

Neviem presne, aky vek myslis, ale nie, nedavam. Kedysi boli take pokusy z mojej strany, presne kvoli tomu, aby nemal hole krize v zime. Ale myslim, ze aj keby tych tielok mal 10 naraz na sebe, aj tak by tie hole krize mal.
A davala som len v zime. V takom pocasi, ako je teraz, nad 15 stupnov, je tielko podla mna zbytocne.

mima172
29. máj 2024

Tielka dávam bez ohľadu na vek, keď je vonku tak pod 10°C. Inak, aby dcéra nemala holý chrbatik, keď sa ohne, tak jej kupujem tričká, ktoré ma aspoň do pol zadku. Ďalšia možnosť je - zapraviť tričko keď sa dieťa hra v piesku alebo niekde, kde sa zohýba. V tomto počasí už tielko nie.

patka06
29. máj 2024

Tielka sme vôbec nemali v šatníku - zbytočný kus oblečenia, kupovala som dlhšie tričká, aby sa nevyťahovali z nohavíc

januska12323
29. máj 2024

Tielko mu už dávno netreba. V zime nosí koľko vrstiev keď sa ti zdá teraz zima na tielko.

oskvarka
29. máj 2024

@viestta ako kde :D.. u nas 10

abbey1
29. máj 2024

Moje deti tielko nikdy nenosili. Teda len tielko cez leto ako tričko.

veronikaszabova
29. máj 2024

@abbey1 u nas tak isto 🙂

sagitta33
29. máj 2024

Áno dávam do škôlky aj do školy takmer celý rok, pokiaľ nie je nad 20.

nesana
29. máj 2024

Tak my sme nikdy tielko nedávali, jedine keď sú horúčavy tak chodí vonka len v tielku ale že by pod oblečenie tak nikdy.

maryetta
29. máj 2024

Nosia iba v skolke. A iba v zime. Teda ked je ozaj zima. Nie jar resp leto.

romikk22
29. máj 2024

Tielka len v zime , takto v tomto období už určite nie nedávala by som. 🙂

nevenka
29. máj 2024

Tielka max. v zime, uz davno nosia tricka a tenku mikcu.

barbie1981
29. máj 2024

Tielka som v živote nedávala, mojim deťom vadia, neviem ako u vás v škôlke v zime , ale keď som bola na pár akciách tak tam mali strašne teplo, tak u nás aj v zime má krátky rukav

sagitta33
29. máj 2024

Naši nosia aj preto, že ich neškrtia nohavice.

beata_k
29. máj 2024

V tielku mu uz bude horuco, bez ohladu na vek dietata. Radsej kup o cislo vacsie tricko, ktore je dlhsie.

cookie29
29. máj 2024

Zalezi kde zijes. Akoze u nas bolo rano 7°C a cez den to vyliezlo na 12°C a fuka, takze jednoznacne ano.

mimi3008
29. máj 2024

Nase deti tielka nenosia cca od konca marca. V prvej polke aprila sa oteplilo, nosili kratke rukavy (jasne, na to mikina, prip.rano nejaka vesta), potom sa schladilo zad, vratili sme sa k trickam s dlhym rukavom, ale uz bez tielok