Sú podľa vás takéto šaty vhodné na stužkovú?

28. okt 2024

Ahojte, hodi sa podla vas takyto styl siat na stuzkovu? Myslim taky material, farba by bola mozno ina, co sa tyka vystrihu, skor sa mi pacia tie, ktore ho maju rovny, nie do V. Inak ten rozparok a viazanie na chrbte sa mi paci. Co myslite?

gulicka277
28. okt 2024

Že su za mňa top a kľudne môžu byť 🤷🏻‍♀️

deti95060810
28. okt 2024

jasné že môžu... bola som pred 2 týžd. na stužkovej a takéto šaty bežne...

darinkaninka
28. okt 2024

Polonahá? Nehodí sa to. Menej je v tomto prípade viac. Buď máš výstrih na prsiach, alebo nahý chrbát alebo obrovský výstrih až neviem kde na nohách...Ale najlepšie ubrať z hĺbky ktoréhokoľvek z týchto výstrihov.🙄

zmrzlinka2021
28. okt 2024

Kazda ti tu napise len svoj pohlad - za mna su nudne, tuctove, proste "neohuri ani neurazi".

ankare
28. okt 2024

Prvé sú brutalne, ale výstrih dosť veľký na maturantku. 😅

darinkaninka
28. okt 2024

@deti95060810 Ja som bola dvom deťom na stužkovej v nie tak dávnej dobe a niečo takéto nemala ani jedna dievčina.

sulavikova
28. okt 2024

Sú krásne a určite sa hodia.

gulicka277
28. okt 2024

@darinkaninka slečna v modrom má podobný vystrih to ste boli asi 3-4 roky dozadu

sense
28. okt 2024

Za mňa nie...buď odhalený chrbát alebo vystrih...

ivana11155
28. okt 2024

Teraz v piatok som bola, taketo saty s tenuckymi snurkami na chrbte a vystrihom vpredu malo viacero dievcat, aj leskle satenove aj take akoby s tylovou suknou, velmi dobre to vyzeralo. Mne sa skor nezda ten divoky rozparok vpredu skoro od rozkroku.

kitycat
28. okt 2024

Vsetkeho vela skodi

vanilkovazmrzka
28. okt 2024

To su rady. Menej je viac, vsetkeho vela skodi. Jo super, takze tie saty maju menej latky, lebo vela latky skodi. Takze to su presne tie prave saty 👍

Saty su v poriadku, mozes take mat na stuzkovu. Aj farba je v poriadku.

stanulienkat
28. okt 2024

Nie sú zlé, mladá slečnosti ich ešte asi môže dovoliť. Ale za mňa sú trošku vulgárne a lacno pôsobiace. Chcelo by to trolinku viac elegancie. Ale vzhľadom na vek si myslím, že to nebude nikto riešiť, ak si ich oblečie.

mamamasama
28. okt 2024

Na stužkovú úplne ok

luccija
28. okt 2024

Mne sa nepáčia.Pridu mi ako negližé prepáč.

monillia
28. okt 2024

Ak máš na ne postavu, tak úplne kľudne aj v rovnakej farbe

lusyc
28. okt 2024

Aj mne prídu ako nočná košeľa.

kikusenka1
28. okt 2024

Jasne . Sú super!

petronelag
28. okt 2024

Mohli by byť trochu klasickejšieho strihu, aby sa v nich aj dobre a bezpečne pohybovala, ja som si takéto šaty s až tak veľkými výstrihmi nedávala, všetkého veľa škodí. To sa nejako rýchlejšie pohne a všeličo môže byť vidieť.

koniarova
28. okt 2024

Nenapísala si základnú info. A to akú máš postavu. Ak ju nemáš dokonalú,na takto odhalené šaty ani nepomýšľaj.

blanblan
28. okt 2024

Ja budem staromódna ale s týmto keby mi dcéra prišla tak ma vykoti. Naco je dobré ísť takmer polonahá na školský večierok? Veď sú to ešte v podstate deti. Druhá vec je postava a držanie tela, málokomu sa toto hodí.

kp7333
28. okt 2024

Prepac, ale tieto saty posobia vulgarne a lacno. Je to skolska akcia, takze sa patri zachovat urcity dresscode.

januska12323
28. okt 2024

Bez toho rozparku po nohavičky kľudne.

lenkakravcova
28. okt 2024

Ten zad sa mi strašne nepáči. Ako keby nezvýšilo látky pod snurovacku. Keby to bolo vzadu normálne prekryte, tam kde sa to snuruje, tak sú vpohode.

cimage
28. okt 2024

Si mlada, tak si mozes obliect co sa tebe paci. Zahalena budes o par rokov. Kedy si uzit taketo saty ked nie teraz, ked mas na to postavu? predpokladam. Ja som mala stuzkovu pred 20r 🙈 a spoluziacka mala take mini,ze ledva zakryli to co mali.

rozculena
28. okt 2024

ak máš takú postavu,tak si ich daj.

saxana000
28. okt 2024

Za mna tie prve ak budu mat klasicky chrbat. Ja mam pocit ze dnesne maturantky by tam najradsej prisli v neglyže.je to prva vrcholne slavnostna udalost kde by sa zisiel urcity bonton.nie prehliadka Victoria's secret..

andreakotesova
28. okt 2024

Prídu mi "lacné"...

vorkola
28. okt 2024

Nie,na stuzkovu nie,Budu tam aj starsi rodicia a chlapi sa upnu len na teba,darmo,co budu manzelky ziarlit..a mamy ti mozu nadavat teda v duchu,ze si prostitutka.V podstate aj pre tvoje profesorky tonie je vhodne, a o profesoroch ani nehovorim .Oblec sa slusne

eeffka
28. okt 2024

Pokial je sievca mlade, stihle a ma mensie prsia spokojne, rozparok by som kus zasila a vybavene. Na mladych dievcatach to neposobi vulgarne najma ak maju dlhe vlasy co zakryju pol chrbta. Na dcerinwj sruzkovej taketo saty dievcata mali. Ale boli tam aj torty 🤣tie mali viac nechcenej pozornosti