Šaty na svadbu

22. aug 2023

Prosím baby su vhodne tieto šaty na svadbu? Dnes som skúsila asi 30 modelov, strihov, farieb v troch požičovniach a žiadne sa mi nehodili najviac tieto 😔 samozrejme že to bolo fotene na rychlo pri dvoch deťoch ..a ešte pred svadbou sa daju upraviť cez prsia a veľkosť bruška ...

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ana82
22. aug 2023

nie, prepáč, ale sú hrozné...

janai1
22. aug 2023

Tak tieto sa ti vôbec nehodia

gejb
22. aug 2023

Toto mi pride too much. Vykašľať by som sa na požičovne, oni majú skôr plesové saty a kúpila niečo v Mochito,Zare, Orsay...ak je svadba teraz niekedy tak pekne letne saty/koktejlky pod kolená, sandalky a ideš...

ana82
22. aug 2023

@gejb presne tak👏dobre ti radí😉

qwert87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
buberova
22. aug 2023

Niečo mi na nich nesedí ale neviem čo

qwert87
22. aug 2023

Takéto róby sa na svadbu už dávno nenosia, hľadaj ďalej.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
22. aug 2023

nepristanú ti, nelichotia tvojej postave...
mne si pripomenula dcéru macochy z filmu Tri oriešky pre popolušku...

autor
22. aug 2023

Ach baby ..😔😔 tak co si mam obliect 😭 ešte tam mali tieto

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
22. aug 2023

Nemusíš mať dlhé, kľudne po kolená

sweet20
22. aug 2023

tak tie su este horsie.. 😭 normalne si daj po kolena saty s kratkym rukavom ako mas doma

autor
22. aug 2023

Baby .. ja by som si dala aj saty pod kolena aj nad kolena ale keby som stihla alebo aspon "akurat" ...ale kedze mam vysku 170cm a uz skoro 90kg nic take na mne neni pekne a navyse mam ako zena strasne moc hrube lytka , zaco sa velmi hanbim a trapim cely zivot 😿 moje lytka maju obvod 45cm ...a aj ked vazim po porode tych 75kg , stale su moc hrube ..hrubsie ako stehna ..
Tak mi prosím poradte ake by sa mi hodili 😪😪

dominika7990
22. aug 2023

Ak je svadba teraz niekedy tak neblázni veď sa uvaríš v tom teple. Krátke spoločenské šaty alebo nejaké pekne letné. V tomto ak tam budeš mat deti ti nebude ani pohodlne sa o ne starať behať za nimi ak si to ich vek ešte vyžaduje 🙂 co sa týka šiat neviem z akého si kraja každý kraj má iný mrav. Na Liptove mám rodinu a tam tie zelene v pohode na svadbu 🙂 ja som z ba a ako baby píšu dala by som ich skôr na ples 🙂 ak niečo dlhé by si chcela išla by som do nejakých,, saténových” jednoduchých kľudne aj s rozparkom nech pod stolom odhalíš nohy že to len prehodis bokom. Napríklad Erika fashion má za super ceny ale niektoré aj drahšie (od 25-60€ tam nájdeš pekne) napríklad takéto 🙂

ankare
22. aug 2023

Skús pozrieť Bonprix

daniela2202
22. aug 2023

Ja si ťa viem predstaviť aj v niečom jednoduchom, decentnom... ako mamu 2 detí

janulka1802
22. aug 2023

@dominika7990 nehnevaj sa, ale autorka píše, že má 90 kíl, tak tie šaty by na nej vyzerali všelijako, len nie dobre. Tento typ šiat je pre mladé kočky, tenké ako prútik.

janai1
22. aug 2023

Takéto niečo? Tiež mam nadváhu a tieto som mala v júni na svadbe, vyzeralo to super a ani teplo mi v nich nebolo

lilope
22. aug 2023

Nehovorím, že si moletka. Tak ale keď už to musi byť niečo dlhé kvôli lýtkam, tak radšej niečo takéto. A využiješ aj inde ako na svadbe.

miskakyska
22. aug 2023

Kukni na bonprixe,tam majú celkom pekný výber.
Ja som si tam kúpila takéto 👇 na svadbu

pinkgirl
22. aug 2023

No tak nemáš postavu modelky, si matka, žena a preto by som mala na háku komplexy z hrubých lýtok😉. No a čo. Kľudne choď do šiat s dĺžkou sukne cez kolená, puzdrové, jednofarebné, s krátkym rukávom. V požičovni také nenájdeš. Pozri obchody ako Chantall - majú aj xl módu, dobre ti radia aj Bonprix. A ak si fakt nevieš rady, tak choď ku krajčírke - dobrá krajčírka ti poradí so strihom aj materiálom na šaty.

methexis
22. aug 2023

Šaty ako také sú podľa mňa vhodné na svadbu. Aj keď tiež treba rozlišovať, či ide o svadbu na lúke/ v lodenici/ v kulturáku , alebo na zámku/ luxusnej reštaurácii/ hoteli.
Každopádne tieto konkrétne sa mi nehodia k tvojej postave. Volila by som niečo, do čoho môžeš dať riadnu podprsenku, nech nemáš "prsia na bruchu" a hlavne zmeniť postpj- vystriet sa,vto spraví veľa.

dominika7990
22. aug 2023

@janulka1802 píše že má po pôrode 75 kg a neviem z kade máš jej vek ale čo ak je mladá? 🙂 aj keď s vekom to nič nemá. Nikde neni písané že ženy v zrelom veku, alebo od akého veku sa musia obliekať nudne, nenapadne, klasicky či ako to nazvať. Takže kľudne aj moderne šaty a nie ako tie cierne šaty čo autorka pridala že to by si ani moja mama 50 r neobliekla. Na tých šatách má voľný strih sukne a zároveň je to tenucky materiál. Čiže by spravili postavu opticky krajšiu ako tie čierne kde má stehna obtiahnuté. To či by jej tie šaty sadli už musí autorka vedieť podľa svojich mier cez prsia 🙂 napríklad čo ja mám z Eriky šaty švagrina čo nosila veľkosť L ich úplne v pohode obliekla 🙂

majka1921
22. aug 2023

Podla mna sa ti nehodia any jedny :/ nechcela by si skusit kombinaciu spolocensky top a dlha sukna? Ked chces mat zakryte nohy.

katkami123
22. aug 2023

Ahoj,
Skús pozrieť ako ďaleko máš tento obchod, je to v Novom Targu, tam si vyskúšaš a za tu cen z požičovne ich už mozes mať doma na stalo : https://www.krolowa-shoppingu.pl/

lilope
22. aug 2023

@dominika7990 čítaj znova, má 90kg.

katkami123
22. aug 2023

@daniela2202
Nehnevaj sa, ale takéto šaty by som si zas ja nedala na svadbu, to je skôr do kancelárie. Na svadbu majú byť dlhé, podľa bontónu.

dominika7990
22. aug 2023

@lilope prosím aj ty čítaj 🙂
Tých skoro 90 myslela tých jej 75 🙂