Ahojte dievčence, potrebujem poradiť pri výbere tenisiek. Neviem sa rozhodnúť, či si mám kúpiť biele alebo čierne. Chcela by som ich nosiť hlavne k bledomodrým 7/8 rifliam ale aj dlhým čiernym počas celého roka /okrem mrazov samozrejme/. Aká farba by bola vhodnejšia aj vzhľadom k tomu, že mám číslo 41. Bojím sa, že biele budú vyzerať veľmi veľké, pretože ja nie som až taká vysoká /168 cm/. Poraďte mi prosím, prípadne uveďte Vašu skúsenosť. Všetkým zúčastneným ďakujeeem☺.
Ak si nevies vybrat, poradim ti. Kup si oboje 😀 Myslim si, ze ich vyuzijes a ja taktiez volim podla nalady. Oboje sa hodia ku vsetkemu, vies to zakazdym nejako zladit, aj biele aj cierne su jednoducho must have 🙂 Biele si do dazdiveho pocasia nedam napriklad 🙂 Vtedy siahnem po ciernych, ktore si viem dat aj ked je 30 stupnov 😂 Su proste univerzalne.
Dvoje rifle a jedny tenisky celý rok? Kabelka je čierna?
Podla toho, co sa ti viac paci a aky mas styl, z alebo materialu su .Ja som na cierne tenisky vyslovene alergicka, ale su prakticke co sa zaspinenia tyka. Biele zase hodis do pracky.
Biele by som ti odporucala jedine take, co sa daju cistit, ja milujem Adidas Superstar. Cierne su, pochopitelne, praktickejsie, no menej efektne.
Mam biele ak cierne cierne vynosim viac
Biele su casto po 2obutiach spinave ja chodim peso a na biku ak chodis aytom je to ine. Biele skor jar leto cierne chadna jar jesen