Ahojte,mate niekto skusenosti s nakupovanim oblecenia pre vysokych muzov? Kde tu sa obcas nieco pritrafí a kúpim online (S.Oliver tall sizes, obcas ma nieco Next, obcas ma nieco M&S, velmi dobra je stranka 2tall.com, ale ceny su tu sialene, rifle za 100eur, to si nemozeme dovolit)...nemate niekto prosim nejake overene stranky,eshopy,kde sa da nakupovat pre vysokych muzov za rozumne ceny? Vacsinou su tie tall sizes strasne drahe, da sa to nakupovat len v zľavách...
Dakujem 🙂
@nikaikadominika rifle a tepláky väčšinou z AboutYou,konkretne značky ti veru nepoviem,ale vždy je tam označenie pre vysoké postavy,tiež hľadám skôr podľa ceny.Moj potrebuje aj dlhé rukávy,tak mikiny Pull&Bear sú dostatočne dlhé.A rifle C&A,majú 3 dĺžky na výber a Lidlshop.tiež
@nikaikadominika no nepotesim, moj tato si rifle nakupuje v Mustang. Ale zase on nema neviem kolko veci, Proste si nasetri radsej a ide kupit do Parndorf. Tiez Pierre Cardin ma kosele s predlzenymi rukavmi. Ale skus mrknut internet. Ono tricka nie su problem, rifle zial ano