Ahojte,neviem sa rozhodnúť medzi týmito náušnicami,ktoré by sa viac hodilo?Vek 36 rokov tvár oválna.
Prvé foto cena je 19,60
Druhé foto cena 27,80
Aj za mna prve.
Tie ktoré sa ti páčia. Mne ani jedny....🙂
@katarinka89 Mne sa páčia obe,ale kludne poraď iné čo by sa mi hodili.
@nikaa951 Predtým som mala zelené srdiečka len tie sa mi rozpadli a už také som nikde nenašla už nepredávajú.Tak teraz hľadám iné
Ani jedny , mne sa nepáčia
Ak len z tychto dvoch tak druhe v poradi, tie prve si viem predstavit ako ma pichaju a do vsetkeho sa zakvacia brr
Skôr by som rozmýšľala a napísala, kde ich chceš nosiť. Ak s dieťaťom na ohrisko alebo do tesca, tak nie. Ak ideš na veceru s mužom, alebo na svadbu do kostola alebo s kamoškami žúrovať tak obidvoje.
Hrozne na bezne nosenie ani jedny, to su nausnice k satam ak ides na svadbu tak take co sa ti hodia viac k outfitu
Akoze na denne nosenie? Mne sa nepacia ani jedny zial
Celkove tieto vysiace sa hodia mozno 0,01 % zien
@a_alexandra_a Takéto sa mi nehodia.Mam oválnu skôr podlhovastu tvár.
@martul Kam ich chcem nosiť,všade.Ja to chcem na denné nosenie jedny náušnice kúpiť.
@sandrasstini
@zuzubb007
@nikaa951 Poraďte aké sa hodia na každodenné nosenie.
@a_alexandra_a no to čo si ty pridala tiež nič moc nie je....
Na denne nosenie nosim jemne napichovacky co sa hodia k satam, rifliam aj teplakom, tieto konkretne co si pridala su smiesne na denne nosenie
mne sa páčia tie modré. ale tak keby boli kratšie a nie modré ale "biele"
musim to napisat, svrbia ma ruky.. ved kazda z nas ma iny styl! Mne sa nepacia ani jedny, nosim nieco uplne ine.. Ako sa da od uplne cudzich zien pytat na ich vkus?
Hmm, prvé z týchto dvoch ale ako píšu, za mňa ani jedne.. Momentálne som sa zaľúbila do obojstranných guličiek... a sú rôzne varianty.
Ja nosim cely zivot len zapichovacky. Ci obyc zlate gulicky, dake s kamienkom, alebo podobne a mam male zlate kruzky.
Ale kazdy ma iny vkus, ale za mna naozaj na bezne nosenie to co si pridala si dovolim tvrdit ze je nevkusne. Pridu mi take zastarale co sa kedysi nosili a myslim ze by ti na krase nepridali.
keby som si mala vybrat medzi tymito dvoma, tak druhe.
Zalezi aj od vasho stylu (k comu ich planujete nosit) a aj kde (na ake prilezitosti).
Tie prve dve, ktore ste pridali, su stylovo skor vhodne na prilezitostne nosenie (elegantny styl).
Na kazdodenne nosenie by som odporucila napriklad tieto - v prílohe su fotky.
Tieto stoja do €30 a su rucne robene, tiez mam od nich jedny s nahrdelnikom a su krasne. Slovenska rucna vyroba, tvorive ziena sa vola.
Ak mate ovalnu skor podlhovastu tvar (ako pisete), hodia sa vam take, ktore idu mierne do sirky, nie do dlzky (pretoze tie by vam opticky predlzili tvar, a to asi nepotrebujete).
Ak by vas zaujimalo viac informacii ohladne stylistiky a farebnej typologie, odporucam stranku supervizaz.sk a Beatku Oravcovu 🙂 Mam osobne vyborne skusenosti.
Drzim palce pri vybere! 🙂
Na každodenné nosenie určite niečo jednoduchšie. Ja mám doma jednoduché krúžky (jedny väčšie, jedny menšie) a klasické guľky napichovačky. Hodia sa ku všetkému a niekedy ich ani nedávam dole.
Tiež sa prikláňam k názorom vyššie, že tento štýl je skôr veľmi elegantný, resp. ja by som si také nevzala ani na nejakú slávnostnú príležitosť, ale zas to je o vkuse. Pretože mám rada jednoduchosť a toto doslova kričí. Možno je to práve váš štýl 😇 a ak sa vám to páči, je to v poriadku a vyberte si, ktoré vám viac padli do oka.
Tie prve su gycove a tie druhe niesu na kazdodenne nosenie.
Ale vyber tak, aby si sa ty citila dobre a aby sa tebe pacili.
@a_alexandra_a a mne sa pacia práve tieto co si ty pridala. Oboje
Mám niečo podobné ako tie prvé a mám ich na každodenné nosenie a ešte v nich aj spím. Toto zapínanie mi vyhovuje a mám ich už niekoľko rokov. Mám rada vysiace náušnice a bola som prekvapená, že mi vôbec neprekážajú, dovtedy som nosila na šrubovane.