Kde kupujete nohavičky?

18. okt 2024

Minule som si kúpila nohavičky v Pepcu, take pekné s čipkou a materiál príjemný jemnučký, veľmi dobre sa nosia.....muž ma zdrbal prečo si nekúpim kvalitné, že z takého obchodu nie. ..otázka teda je, kde kupujete nohavičky?kvalitné alebo nekvalitné....aj tak si myslím že tie drahšie sú veľakrát kvalitou dosť podobné s tými nie drahými

viestta
18. okt 2024

Ja kupujem u Cinana, ked natrafim na bambusove. Bez cipek zo zasady, ked maju bezsvikove, tak zoberiem aj 5 naraz

mimuska328
18. okt 2024

Dedoles tie hipsterske kedze sú vyššie tak mi zakryju kríze alebo potom čipkované v bonprixe na štýl tanga. Mala som ešte aj z myprotein takisto tanga a perfektne sa tiež nosia

lucka_ke
18. okt 2024

nedávno zverejnili test, že spodné prádlo obsahovalo priveľa bisfenolov a to najmä z lacných obchodov... prečítaj si https://www.topky.sk/cl/10/2871471/Znepokojive-...

lubisvecko
18. okt 2024

Mna by akoze zaujimalo, preco to jeho trapi? 😀 Vsak nenosi ich on ale ty. Ale mozem sa aj mylit 😂 Chlapa vobec nemusi zaujimat, co ja nosim, tak ci tak mi ich da len dole, no nie? 😀

angeli121212
18. okt 2024

Noo môj muž podľa mňa ani nevie kde si kupujem nohavičky... Tiež sa divím, že ho to trapi ale teda k veci ja si ich kupujem všade kde objavím a neriešim

autor
18. okt 2024

@lubisvecko
@angeli121212 isli sme okolo obchodu a ja ze idem si kupit, preto vedel co a kde, inak netusi kde co kupujem

muchotrafka298
18. okt 2024

Naposledy som si kupila bezsvove z Oysho a neviem aku znacku v Halfprice. Ale mala som aj z Tesca fajn bavlnene s krajkou. Z Pepca som si kupila iba raz, ked som nutne potrebovala v praci na prezlecenie (necakane som dostala menzes) a vydrzali presne 1 opratie a body odtial sa mi roztrhlo pri druhom obleceni.

lubisvecko
18. okt 2024

Tak potom nech ti tie lepsie a kvalitnejsie aj zaplati 😀 😉 V takom pripade ano, nenamietala by som. 😀

lienoccka85
18. okt 2024

Ked ich ma zaplatit on tak preco nie 😀 Ale inak tiez kupujem z lacnejsich obchodnych retazcov, dokonca mam aj nejake bezsvove z Temu a tu som 😀

galganka
18. okt 2024

Vďaka tejto téme som práve zistila, že som zjavne zaťažená na nohavičky na "L"... kupujem Lindex, Lidl a Láskovo 😀

maca1984
18. okt 2024

Ja mám komplet všetky nohavičky z Victoria secret.
Keď ma chceš muž potešiť, alebo nevie čo k sviatku, objedná aj sám.
Stačí že otvorí komodu, pozrie veľkosť, strih 😁

louise
18. okt 2024

Lindex, Tchibo, Intimissimi

lelelienka
18. okt 2024

@lucka_ke ty si ten clanok co citujes aj citala? 😁 pise sa tam totiz uplne nieco ine: “Spotrebiteľná organizácia dTest teda ukázala, že podľa zistených dát nezáleží, či bavlnené nohavičky alebo boxerky kúpite v značkovom obchode alebo v supermarkete. Na základe testu sa javí, že materiál je jediným dôležitým kritériom. …. Pokiaľ chcete znížiť vystavenie organizmu bisfenolom, kupujte bavlnenú spodnú bielizeň. Tento materiál sa v testovaní ukázal byť z hľadiska chemikálií najbezpečnejším. Žiadny bavlnený produkt neobsahoval vysoké množstvo bisfenolov.”

A k otazke - ja kupujem nohavicky bavlnene, vacsinou v lacnejsich obchodoch, nic predrazene a ziadnu umelinu. A z pepca mam take, co mi najlepsie sedia.

lucka_ke
18. okt 2024

@lelelienka áno čítala, ale keďže lacné obchody to predávajú za pár drobných, okolo bavlny to ani nešlo

angeli121212
18. okt 2024

Aha chápem jasné ale je to vtipné no, že to tak prežíva

snowflakenel
18. okt 2024

Vacsinou tezenis. Lacnejsie,,ked su nepouzotelne,,vyhodim. Lidl ma.dobre,,no nemam.rada.take tie hrube gumy cez,zadok. Osvedcilo sa mi aj tchibo.

malaopicka
18. okt 2024

Iba intimissimi, nosím jedny konkrétne v dvoch farbách, vždy dokúpim 20 nových kusov a starsie vyradím a dookola.

zuzubb007
18. okt 2024

Intimissimi roky bavlnené, nezmenia tvar, najpohodlnejšie značka za mňa top, dokupujem furt som závislá 🤣, tam stojí kus cca. 10 eury, také z pepca by som ja nenosila napríklad, ale tak každý má rád inú kvalitu, ak ti to vyhovuje nos čo chces, muž nech neriesi

autor
18. okt 2024

Zeny, ved moj muz to myslel dobre, ze radsej mam kupit kvalitnejsie, bol to len jeho nazor ze v takych obchodoch sme nikdy nekupovali ani oblecenie detom, tak preco si tam kupovat spodne pradlo....neriesi, nezakazuje, nenakazuje 🤦

sajmi
18. okt 2024

New Yorker

lossless
18. okt 2024

V Lindexe

akab
18. okt 2024

Lindex

laura164
18. okt 2024

H&M

pseudomonas87
18. okt 2024

Triumph

evka_3
18. okt 2024

Budem asi divná ale ja si ani sama nekupujem stále ma nejakými poteší manžel 🙈 pár krát kúpil v tescu kvalita super a príjemne na nosenie a veľakrát značkové kúpil ako guess, Calvin, triumph a podobne …zatiaľ najlepšie tie tesco ( bezsvikove) a guess u mňa vedie to aj ta čipka je úplne iná jak čipka v tescu taká jemná príjemná a strih úžasný … teda aspoň pre mňa no …

timi790
19. okt 2024

Ja kupujem roky v tescu a sú to najlepšie nohavičky aké môžu byť podľa mňa ,super materiál a aj kvalita 😁 majú tam všelijaké druhy, ja milujem z tamad "brazílske" . V balení je 5ks za 10e čo sa aj oplatí . Vyskúšaj. 🙂

aurora33
19. okt 2024

Lindex a Tchibo

1aduliatko1
19. okt 2024

Ja som si raz kupila v pepcu a mne sa rozparali po par razoch 😂😂😂😂😂

ksenia16
19. okt 2024

To je dobre, že jeho zaujíma tvoje zdravie. Z pepka a pod by som nenosila spodné prádlo

kris_tin257
19. okt 2024

Victoria Secret, Hunkemoller a Etam 👍