Má niekto takéto podobne šaty doma?
Prip kde ich zohnať narychlo
V sexshope..
Narýchlo to neviem 🫡 ale skúste SHEIN, tam by ste ich našli. Inak sú to elegantne šaty, určite nie kostým a nočné košielka zo sexshopu..
@domiii99 Slovo “elegantný” znamená niečo štýlové, vkusné a pôsobivé svojou jednoduchosťou a harmóniou. Často sa používa na opis osoby, oblečenia, dizajnu alebo spôsobu správania, ktorý pôsobí uhladene a kultivovane. Elegantnosť je spojená s jemnosťou, vyberanosťou a sofistikovanosťou, ktorá nie je prehnaná alebo prezdobená.
Byť elegantným znamená mať dobrý vkus a schopnosť vyvolať dojem s minimom prostriedkov, ale s maximálnym účinkom.
Niečo podobné som fakt mala ako sexi pirátka na karnevale
@domiii99 nie sú elegantné aj keď akokoľvek chces aby boli
Ja som citala saty NA doma, tak som si pomyslela ze do spalne:D
@kaktus87 a nie sú do spálne? Či v tom bude utierať prach? 😁
Elegantné šaty, odporúčané použitie na priváte.
@januska12323 utierat nieco moze, ale prach asi nie 😀 😀
Dievčatá kľud 🙂 naozaj nemusíte útočiť na mňa že som vyjadrila svoj názor 😊 Autorka iba chcela vedieť kde ich dostať a myslím že ju absolútne náš názor nezaujíma či sú elegantne alebo sú ako vravíte “do spálne”
@domiii99
v niektorych pripadoch je len jeden spravny nazor.
priklad - ty si mozes mysliet, ze 2+2 je osem...a mas pravo si to mysliet.
ale spravne je to inak.
to, ze ti neikto napise, ze sa mylis v tom, ze saty z obrazku su elegantne predsa neznamena, ze sirime nenavost.
prave naopak, cela tema je pomerne vtipna a celkom slusne sa tu vsetky (okrem teba) bavime - cize ake sirenie nenavisti mas na mysli ?
a konkretne ja som jej poradila - karnevalovy kostym kupi v partyobchode.
ja saty z obrazku povazujem za karnevalovy kostym
@domiii99 prepac, ale nemozes mat nazor na zelenu farbu, ze je hneda. Nie na všetko môže mať človek názor. Niektoré veci sú jednoducho fakt. Ty nemas ponatia, co je elegantne oblecenie? Ako ti to napadlo?
@stanulienkat ja nemám potrebu sa tu zapájať do hádok, vy ste reagovali na moju odpoveď čo si myslím. Nemuseli ste😊 len zbytočne tu teraz sa budeme “hašteriť”
To že nie sú elegantné je fakt, nie názor ;)
@marcellka32 Pre autorku môžu byť elegantne, toto je fakt 😄
@jansit hlavne si pozrite fotky v recenziach na tie šaty. Tie baby vyzerajú ako lacné štetky.😄
@stanulienkat Ja si ich kupovať nebudem, len som odpovedala autorke, kde sa dajú kúpiť 😉
podla mna v nejakych party obchodoch
predpokladam, ze je to kostym na karneval