Bude to veľký problém? Je to len obrad na úrade a večera v reštaurácii. Nemám iné a kvôli tým trom hodinám sa mi nechce dávať šiť nové. Doladila by som ich nejakými farebnými doplnkami.
Daj si aké chceš 🙂 je to tvoja svadba. Kľudne aj čierne 🙂
Daj si v čom sa cítiš dobre.
Predpokladám, že si hosť. AJ čierne šaty sa dajú pekne oživiť doplnkami, aby pôsobili elegantne, ale nie pohrebne
@dzescebuly neviem čo je ten little black dress😅. Ale ja mám niečo takéto, len majú trblietky strieborné po okraji sukne.
@patka06 áno hosť, brat sa žení.
Problem ? Kto by mal mat problem s tvojou svadbou? Chod ako chces
Jaj ty si host
Aj tak, pohoda ,chod v nich
V pohode si ich daj.
ak nie si nevesta, tak prečo nie
Za mna urcite nie.
@pkgirl30 starká určite bude šomrať či som na pohreb prišla, ale tak to je starká to už asi treba brať s rezervou.
Tie šaty sú pekné, aj ja som ako hosť mala čierne čipkové a bolo to OK, v pohode si ich vezmite.
mne moja starká na mojej vlastnej svadbe povedala čo som to za nevestu že mám krémové šaty a staromódny účes. ja som sa na ňu usmiala a povedala, ďakujem že si mi prišli na svadbu. 🙂
kludne chod, tiez som xkrat bola v ciernom, ja ju nosim bezne a casto a stale :D tiez saty recyklujem, cize v klude v nich pojdem aj zas... posledne este aj svedkyna mala cierne puzrdove saty. Nic na tom nevidim.
@simca06022011 ja mám tiež 95% oblečenia čierneho. Šaty mám čierne všetky. Tieto som si dávala šiť na tehotenské fotenie, sú jediné také "spoločenskejšie" inak mám len také na bežné nosenie.
su velmi pekne, urcite ai ich daj 🙂 viem si ich predstavit s perlovymi doplnkami, budes urcite kocka 🙂
Uplne v pohode, bola som na viac svadbach, kde mali baby cierne saty.
bola som na svadbach v ciernom,vyzeram v ciernej dobre,lichoti mi..dala som si cervene lodicky a doplnky..hotovo 😀
Kludne mozu byt. Ak ich doladis striebornymi sandalkami alebo lodickami, bude to super 🙂
Moji obaja svedkovia, par boli obaja cely v ciernom. Sme sa smiali ci ai nepomylili prilezitost, ale brali sme to v pohode. Mali sme svadbu o dvoch svedkoch a boli sme radi, ze suhlasili, ze budu svedkami...
spytaj sa starkej, ked ich budes mat na sebe, ze ci si mysli, ked v tychto prides na pohreb, ze to bude ok? 🙂
Za mna su cierne saty na svadbe rovnake faux pas ako aj biele saty. Nepacilo by sa mi to.
@pkgirl30 🙂👍👍👍
@ikonica naši svedkovia boli v policajnej uniforme. Odbehli si z práce 😅. Ale my sme mali len rýchlovku o dvoch svedkoch , ja som nemala ani svadobné šaty a počas obradu sme sedeli lebo som mala také veľké brucho, že som nevydržala ani 10 minút stáť .
Za mňa určite áno,nejaké little black dress s peknými doplnkami 👌