Služba dovozu potravín až k dverám bytu funguje vo vyše 90 miestach na Slovensku – najmä v okolí veľkých miest ako je Bratislava, Trnava, Košice, Prešov či Nitra. Ak chcete vedieť, či dovážame potraviny aj k vám – zadajte svoje PSČ sem: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...
Službu plánujeme rozšíriť postupne do ďalších regiónov. Kde by ste službu chceli vy? Napíšte nám, kde by sme mali službu spustiť a najmä – prečo práve tam? Tri z vás s najpresvedčivejším nápadom odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco loves baby o týždeň 11. marca 2014 ☺
Lučenec a okolie. bývame totiž 25 km od LC a len cesta tam a späť nám zaberie cca hodinu. čiže keď ideme len na nákup, máme to ako výlet a pol dňa zabitého.
07701, 07901 by mohlo byť, určite by som využila 🙂
@daska_tesco ja si myslim ze v kazdom meste by sa nasiel niekto kto by to vyuzil ..ja osobne sa priznam ze by som to nevyuzila pretoze mam rada nakupy ale osobne poznam slobodne mamicky s viacerymi detmi pre ktore je nakup mimo dedinu nerealny ( jedno dieta v kociku, druhe za ruku a co s velkymi nakupmi? ) a urcite by sluzbu vyuzili 🙂
určite aj na dedinu, ale to by sa asi navozili 😀 jedna kočka tu písala ze jej priniesli krásne čerstvé ovocie , zeleninu aj pečivo ... super by bol hlavne ten ušetrený čas 😀
urcite v banskej bystrici. je to velke mesto. dovazate do 5tich velkych miest a BB by mala byt urcite dalsia
plus je tu aj zvolen
na dediny celkovo...Kokretne pre nas Detva a okolie..stredne Slovensko mate velmi slabo pokryte .. a dovod? No logicky...odkedy mam dieta, zvykla som si kupovat 90% vsetkeho cez internet...bez auta, bez manzela doma a s obmedzenym casom aj moznostami dopravy do mesta do supermarketu je nakupovanie ovela tazsie ako v meste, kde je obchod pod nosom alebo 2 zastavky MHD..tahat sa s taskami cez pol dediny a potom spojom do mesta atd je ovela tazsie.....dovoz na dediny az domov ma este vacsi vyznam ako v meste do panelaku susediacemu s hypermarketom...( aj ked my sme sluzbu uz vyuzili aj v meste ked napriklad bol syn chory a nemali sme kedy ist do obchodu)
...tiež som za Lučenec a okolie. Aj keď by vlastne táto služba mohla fungovať celoplošne. Veď v každom meste či dedine sú mamičky s malými či chorými deťmi, a takúto službu by určite uvítali i starší ľudia. Skúsme si predstaviť, že máme napr. starkú, ktorá nevládze behať po obchodoch, a už vôbec nie vláčiť ťažké tašky, my jej z pohodlia domu či z práce cez net objednáme čo potrebuje, a služba doručí doslova pred špajzu a kdekoľvek... no nebolo by to super?
určite Piešťany a okolie , piešťany su kupelné mesto, ludia bývaju aj v okolitých dedinkách, kde tesco bus nechodi ja bývam vo veľkom orvišti to je cca 4 km od tesca a veľmi by som uvítala nákup ktorý by mmi doniesli domov vaši pracovníci, uľahčilo by mi to prácu aj život mám syna prváka, manžel pracuje na smenya a dlho do noci tak nestihame chodiť po nákupoch veľmi by nám to pomohlo a určite by to ocenili aj moji niektorí spoluobčania - susedia v dedinke dakujem ak rozšírite tuto službu aj do našej dedinky 🙂
Poprad a okolie... 🙂
@daska_tesco dobrý deň, ja by som privítala tesco domov v Prievidzi je to dosť velke mesto ( samozrejme nie tak ako Bratislava ) ale ja som to využívala aj v Bratislave a tu mi to chyba... som na materskej a s malym v kočiku toho vela nenakupim kedže sieťka v kočiku nieje až taka velka... prosím vas chysta sa aj v Trenčianskom kraji ??? a ak ano kedy... fakt by som to uvitala... moj manžel chodi z prace vea krat neskoro večer unavený a potom už nieje cas isť nakupovať a isť nakupovať do nejakej malej predraženej večierky ma už nebaví... 🙂 ďakujem za odpoveď 🙂
Milé mamičky, som rada, že sa na Tesco Potraviny domov tešíte 🙂 Príprava nových lokalít dovozu je v plnom prúde. Ale ak chcete vedieť o nich medzi prvými - predregistrujte sa tu a dáme vám vedieť: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist...
Michalovce a okolie, kedze robit nakup s dvoma malymi detmi, bez auta, a potom vlacit plne tasky autobusom je totalna katastrofa
@daska_tesco ja v ziari nad hronom, kedze byvam tu a rada vyuzivam internetovy obchod 😉
@daska_tesco
A prečo nie v každom meste kde je Tesco? To by nemal byť problém,som si istá, že to využije viac ľudí, nielen mamičky.
no hlavne ze v BA to je uz vyse roka 🙂 my ostatne si svoje nakupy pekne dalej budeme nosit same, lebo ved, ked je to v BA, tak staci ..... ale odpoviem - VŠADE .... uvitali by sme to vsade, aspon tam, kde ste NEUVAZENE umiestnili tesco autobus jazdiaci LEN so soferom .... mohol uz davno rozvazat 🙂 nech sa vam dari, ved dari sa vam z nasich penazi 🙂
Milá @novamamima a davita, veľmi radi by sme túto službu poskytli v každom meste, kde máme predajňu Tesco, ale keďže vám chceme priniesť kvalitnú službu, tak ju rozširujeme postupne, začali sme v októbri 2012 v Bratislave, v júli 2013 sme rozšírili službu o Nitru, Košice, Prešov a široké okolie týchto miest a minulý rok na jeseň sme pridali aj Trnavu, Malacky a okolité obce 🙂 Takže, ako vidíte, na rozširovaní naozaj usilovne pracujeme a tešíme sa, keď prídeme aj do vášho mesta 🙂
Levice 🙂
cadca
915 01 Nove Mesto nad Váhom tiež nič? pomohlo by
Liptovsky Mikulas
Ja byvam v Londyne a jedlo nakupujem od ineho retazoveho obchodu (vasa konkurencia), takze v tomto vam nepomozem.
Co by som ale chcela poradit je, ze ked nemozete po kazdej dedine rozvazat vyrobky, mozno by stalo za to, urobit nejaky rozvrh, tam dat jednotlive dediny a potom by sa po jednotlivych domoch v dedine urobil rozvod jednym autom.
Co ja viem, teraz tresknem: ze Senec - pondelok , stvrtok, Velky Grob, Cataj, Kaplna, etc - utorok, piatok. A takto dalej. Urcite mate na to ludi, co by vam zhotovili program a klienti by boli spokojni. Prajem vela stastia.
Spišská Nová Ves 🙂 Prečo? Lebo v Tescu nakupujem rada, Tesco sa mi páči. 🙂
Trenčín a okolie. v tescu robime drvivu vacsinu nakupov
Prievidza 🙂 potrebujem Vas 🙂
Milá @oslo1 ďakujeme za Tvoj nápad, zvažujeme všetky možnosti ako sa s rozvozom čo najviac priblížiť k našim zákazníkom 🙂
Milé mamičky, na dnes sa už s vami lúčim, teším sa na vaše ďalšie príspevky opäť zajtra ráno 🙂 Pekný večer všetkým 🙂
Martin a Dolný Kubín - ale neocakavam, ze sa tak stane 😝
Nove zamky a okolie 🙂
Martin. a prečo? No preto, že tu bývam, inde mi to nepomôže 😝