Mamičky, aké máte skúsenosti s nakupovaním s deťmi? Ako by ste si predstavovali ideálne nakupovanie s vašimi najmenšími zlatíčkami? Podeľte sa o skúsenosti a nápady...Tri z vás za tipy odmeníme vlhčenými utierkami pre deti značky Tesco Loves baby ☺
U nas nakupy su v pohode... mala sedi v kosiku, obzera a vykrikuje, co mam este kupit. V tescu je sice pri kosikoch bitka/plac vzdy, lebo vsetky deti chcu to "auticko" a videla som tam iba jedno... Nenechavam ju behat po predajni, nic by som nenakupila a veru skodam by sa nikto nevyhol🙂)
ideálne nákupy s mojim synom? 🙂 to by boli nákupy cez neho.. niekedy sedí pekne v košíku, ale niekedy má potrebu "nakupovať" on. Ja oceňujem v niektorých obchodoch tie malé detské košíky, ktorý keď si zoberie, tak si tam niečo naloží a cíti sa veľmi dôležito, len aj on má svoj košík 🙂 A oceňujem aj pokladne pre mamičky s deťmi bez sladkostí.
ja som casty navstevnik tesca 🙂 aj s malym....co by som brala? nieco take,ako je v ikea.....strazeny detsky kutik popri nakupe 🙂 samozrejme zadara,ked aj tak tam vecne oplieskam cez 100e 🙂
pokial je volny vozik auticko tak je to super 🙂
mladšieho fascinujú malé košíky,v niektorom obchode ich majú,už neviem kde a tam je celý vo vytržení,lebo nakupuje aj on a to je pre neho super
@daska_tesco Ja s mojim chodim na nakupy pravidelne, a naucila som sa si to uzivat, lebo ako aj ja si rada popozeram domace potreby tak aj berem ohlad, ze on hracky a drahy zase veci do auta, naposledy nam div nevyskocil z kosika ked zbadal v tescu uz vystaveny zahradny domcek hned do neho vbehol pootvaral okna, sadol si na stolicku pri stol co boli v domceku a napil sa zo sialky co bola na stole takze plne otestoval 🙂. Urcite by som privitala, keby tam bol nejaky detsky kutik, alebo aspon v kazdom tescu tie autickove kosiky u nas su neni a ked ideme do vadsieho tam kde ich maju mali v nom vydrzi i dlhsi nakup bez problemov. Lebo naozaj su dni ked je nervozny a rychlo len schytim par veci, a i ked si nieco vsimnem co sa mi zapaci nemozem sa nad tym zdrzovat, ale utekat von ☹, alebo aspon tie male kosiky co maju v dm tie miluje.
moje nakupy s malou vyzeraju asi tak ze sa presne drzim zoznamu a rychlostou svetla brázdim oddelenia a hadzem veci do vozika a nedovolim si ani len odbocit z trasy a pozriet nedajboze nieco co by ma zaujimalo, lebo mam presne 10 minút nez mala zistí ze sediet vo vozíku ju prudko nebaví, a to je ta lepsia moznost, niekedy mam problem ju vobec dostat do neho sadnut si,a tak stojí v nom a ja len cakam kedy si rozbije čelo ked sa pustí 😖 cize je to cistý stres,ale na vyber nemam,kedze nakupy su na mne. Privítala by som strážený detský kútik pre zákazníkov tesca, kludne aj platený - nejak symbolicky,myslim ze napr aj to 1€ mi stojí za to aby som si v klude tych 20 minut ponakupovala co potrebujem.... a samozrejme aby tam nebolo zrazu 100 detí a hrali sa tam pol dna,tak by to mohlo byt nejak casovo obmedzene 🙂 myslim ze za tu polhodinku je kazda mama schopna nakupit potrebne veci 🙂
@daska_tesco super by bolo mat pokladne bez sladkosti 🙂
S oboma detmi? Hned ako prve vezmem zemlu alebo nejake pecivo a obaja su aspon na chvilu zabaveni 😉 😀
Syn ma teraz fazu, ze mi uteka, tak je to o nervy. Dcera uz nechce byt tolko v kociari, tak sa snazim ist do obhcodu sama alebo iba s jednym 😉
V niektorych obchodoch chce syn ten vozik-auticko. V inych obchodoch ho nalakam na ten minivozik pre deti.
Inak sa snazim syna zamestnat: potrebujeme mlieko/maslo/jogurt/..., dones alebo naloz mi to prosim.
Na nakupy oblecenia a ineho ako kazdodennych potravin a pod. maximalne s jednym, najlepsie sama, ale to je zvycajne iba vysnivany ideal...
ja som spokojna s nakupovanim, mala sedi v kosiku no ked moc vymysla, tak jej dam do rucicky rozok nech si cmula, samozrejme ze ho zaplatime , volakedy som si myslela ze budu na nas predavaci skaredo pozerat, ked zoberieme rozok a dam dietatu papat, a omyl, myslim ze si zvykli s mamickami a detmi 🙂 takze ja som max spokojna, a aj sluzbu online som vyuzila ked muz nebol doma, bolo skaredo , a ja som potrebovala nejake veci, sofer velmi prijemny, a ochotny 🙂
Chodim s drobcom na nakupy do Tesca pravidelne. 🙂 Kusok od neho je Terno, kde je mliekomat, takze najskor navstivime ten a potom sup do Tesca dokupit, co treba. Mame to obaja ako spestrenie dna. Supnem Janicka do nosica, prehodim cez neho ochrannu kapsu a ideme. V Tescu ho vzdy oslobodim od ciapky a kapsy a uziva si kopec svetiel a ludi.
Pri odchode nasadime ciapku, ochrannu kapsu a ideme zase domov. 🙂 Maly plny zazitkov, ja spokojna, ze ma dieta pri nakupovani nijako neobmedzuje a ze sa nemusim spoliehat len na manzela. 🙂
Ja by som ocenila, keby pokladna urcena pre matky s detmi bola vzdy k dispozicii a skutocne vybavovala len nakupujucich s detmi. Pretoze ked tam stoji x ludi, tak aky ma potom vyznam takato pokladna? To sa netyka len Tesca, ale aj inych obchodov.
@daska_tesco My máme 10-mesačného syna a od jeho narodenia nakupujeme bez problémov. Keď bol menší, prespal vždy každý nákup. A teraz na kočíku zložíme striešku a malý obzerá všetko, čo sa deje okolo neho - najviac ho fascinujú svetlá na strope a kamery. Okrem toho obzerá ľudí, čo nakupujú a vykrikuje na predavačky za pultom, keď kupujeme salámu. A keď už je z neho náhodou malá nervozita, zamierime do oddelenia pečiva a s polkou rožka má zábavu, až kým nedokúpim všetko, čo potrebujem. Pri tom si stihnem sem-tam vyskúšať aj oblečenie alebo popozerať veci, ktoré nepotrebujem. Pri pokladni sa pousmieva na pokladníčky a môžeme pokračovať ďalej v prechádzke 😀 Čiže pre mňa je toto ideálne nakupovanie teraz 🙂 Ale keď bude väčší, uvítala by som pokladne "pre rodičov s deťmi" - bez sladkostí 🙂
Ďakujeme za tipy - sú super! Ak vás ešte niečo napadne, napíšte kľudne aj počas dňa. Meno jednej z vás, ktorá pridá najzaujímavejší nápad do diskusie, zverejníme zajtra ráno 🙂 Výhrou sú vlhčené utierky Tesco Loves baby. A prezradím vám, že za zapojenie do diskusie budeme odmeňovať jednu z vás každý deň počas troch týždňov. 😉
Ahoj, ja by som ocenila: 1, dostatok "autickovych" detskych vozikov (velka vyhoda je, ze sa don vojdu dve deti: jedno do auticka, druhe do kosiku hore), 2, tie male detske voziky ako v DM a 3, aby voziky, hlavne detske, boli CISTE!!!!! Ked totiz vidim stav nejakych "auticok", prejde ma vsetka chut nakupovat. Hlavne zapinacie pasy v autickach su casto v nehoraznom stave.
U nas v obchodaku som velmi ocenovala detsky kutik s dohladom na hodinu zadarmo - cize isla som nakupit a ak som musela ist s detmi deti som nechavala v kutiku ja som si za hodinu nakupila oni sa pohrali- mali tam nafukovaci hrad, omalovavacky hracky - po nakupe som deti vyzdvihla a hotovo vsetci spokojni
Nam sa nakupovanie v Tecsu paci, nakolko blizko pri nas je prave velke Tesco - hypermarket, kde dieta ma dost priestoru prehanat sa po predajnej ploche, zdrhat rodicom za vselijake zakutia, skratka uzit si volnosti pohybu. Pre nas rodicov je to sice neumyselny adrenalin a par krat uz aj pot na cele vyvstal, kdeze to nase ratolesti zase su, pre nich ale su to zazitky ako z velkeho detskeho kutika a ZOO v jednom (ano, vzdy tvrdneme pri nadrziach so zivymi rybami). A starsi ocenuje samoobluzne pokladne, citi sa pri nich dolezito, musime chodit len ku nim a cely proces blokovania a platby musi byt len na nom. Co je sice pre nas zdrzanie, nakolko mu to trva cca 3x tak dlho, ale co by rodic pre dieta neurobil.
@daska_tesco Trochu ina otazka ak nevadi: Kedy planujete rozsirit sluzby potraviny domov alebo klikni a nakupuj aj do inych miest? Dakujem.
@daska_tesco nakupy v tescu by boli lepsie,keby sa dalo zabezpecit viac napr.tych nakupnych auticiek a hlavne aby boli v dobrom stave,lebo moje dieta sa rado v tom aute vozi a jedine tam vie ticho obsediet..je to dobra vec..ale mohli by byt lepsie udrziavatelne,lebo niekedy su v takom stave ze by som tam ani psa neposadila.. 🙂
Tesco je super, ale ja som sa rozhodla, ze ked budem mat doma dieta, tak si budem objednavat dovoz z tesca, vyjde ma to lacnejsie, kedze najblizsie Tesco je odomna 30 km🙂
v Tescu sa odjakziva dobre nakupovalo, naslo som tam vzdy vsetko, vsetky znacky ci uz potravin, drogerie a tak a mate nadherne detske vecicky a aj plno veci do domacnosti z vlastnej znacky mam a su super🙂
tesco je najdrahsi obchod zo vsetkych a zda sa mi najmenej kvalitny. vecne ma oklamu o par drobnych. treba si vsetko dokladne pozriet
Myslím, že napríklad Tesco HM v košiciach na Trolejbusovej má po rekonštrukcii dost veľké priestory, tak by mohli zriadiť detský kútik na hranie so zodpovedným dozorom. Nákupné centrá to tak majú a je to super! Chvíľa len pre mamu, na nákup a relax.
K teme nakupnych auticok asi tolko: "u nas" v Tescu ich bolo volakedy vela. A neviem ci to zas bolo dobre. Pravda, ze vzdy boli vsetky obsadene, s tym sa ale dost "zapchal" priestor, nakolko aj v tak velkom obchode ked ich manevruju desiatky, je to uz poznat. Nehladiac na to, ze deti z nich hockedy vybehli a auticka zostavali rozstratene na predajnej ploche hocikde, alebo sa kopili pri pokladniach. Potom ine deti snaziac sa obsadit takto volne auticko na predajnej ploche nevedeli na com su, nakolko niekedy povodne dieta uplne neodislo, len si niekde odbehlo a potom nahanalo svoj povodny vozicek, boli sme svedkami aj skriepok.
Neskor pocet auticok klesal, v poslednej dobe ich nevidavam. Deti sa sice na ne pytaju, ale ja som zcasti aj rada, bolo to pre mna zozlozitenie. Nehladiac na to ze do auticka sa nedal spravit vacsi nakup, a tahat dieta v tazkom auticku a este aj velky vozik bolo pre mna ako matku dost neprijemne. Teraz len nalozim dieta do klasickeho velkeho vozika a nakupujeme tak.
@daska_tesco
1. ja by som velmi privitala moznost pre rodicov s detmi v kociku, keby sa dalo nakupovat do nejakej tasky (nieco ako ta velka tmavomodra tesco taska, alebo ta jutova), ktoru by som mohla zavesit na kocik a davat nakup do nej, lebo brat nakupny kosik ku kociaru mi pride velmi nemotorne a vozik prakticky nemozne (to uz radsej do mikrotenovych sackov davam tovar a vesiam za usi na zapastie ruky)... Napr. dm drogerie maju presne toto vyriesene tak ako som popisala - velka nakupna taska s logom obchodu je k dispozicii pre maminy s kocikom a vracia sa pri pokladni.
2. vec, ktora by rodicom super pomohla, ked maju cca 1 - 5 rocne deti, je nakupny vozik - auticko (maju k dispozicii pre nakupujucich napr. v hypernove), dieta vo vnutri sedi, simuluje soferovanie a zabavi sa, kym rodicia nakupuju, maju ho pod dohladom a dieta nie je tak vysoko ako v klasickom nakupnom voziku (nemusim sa bat, ze sa dieta moze vyklopit), v takom obchodaku by som sa tesila nakupovat 🙂
@daska_tesco mi niekedy chodime do nasho tesca ale neradi musime chodit do ieho mesta, lebo v nasom nieje detsky kutik pre starsieho surodenca, mensia je v nosici. casto si berieme kosik auticko, ale tak zle sa soferuje zeby sa zisli vymenit, pred tescom je 5 parkovacich miest pre rodicov s detmi ktore su zasadne obsadene s majetnejsimi ludmi s velkymi autami a bez deti, a kopu miest pre vozickarov ktore su prazdne. a najviac som nahnevana, najstarsia dcera chodi vzdy na wc, su tam zial len 2 a nieje tam papier na utretie ruk a ventilator na ruky tam kedysi bol a uz nieje, ziaden prebalovaci pult urcite rada nakupujem kde je babyfriendly.
@daska_tesco Pravidelne nakupujeme v Tescu a som spokojná. Aj ja by som vsak uvitala take tie male nakupne voziky, ktore same tlacia deti - su z nich unesene a aj kvoli nim chodime sem-tam s detmi do obchodov za hranice - tam je to vsade
@daska_tesco
V hypermarkete je vcelku dost miesta, takze nakup s dietatom nie je az taka katastrofa ... co sa zial neda povedat o tovare. Chytit melon a zaborit ruku do hniloby nie je ziadna sranda ak mate vo voziku male dieta ... potom jedine tie vlhcene utierky sa zidu. Preto uz kamenny tesco obchod iba vynimocne a iba na balene potraviny, chodime vacsinou na velke nakupy do rakuska ... sluzba Potraviny domov je ale super ked sme chori alebo zavaleni snehom ci z ineho dovodu nemozeme ist na nakup.
V ramci tejto sluzby napodiv aj tovar vyzera inak, aj ked sa uz raz stalo ze mi bol dodany pokazeny tovar, problem bol promptne vyrieseny, v nedelu dodany nahradny tovar, takze som este stihla aj nedelny obed. Aj kvalita ovocia a zeleniny je zatial neporovnatelne lepsia nez v kamennej predajni, kedze to nelezi dlho na regaloch ale ide hned ku zakaznikovi. Kurieri ktori nosia tovar su mili a nevtieravi, vyzeraju byt aj vo vacsej pracovnej pohode nez ludia za pokladnami, predsalen je to menej monotonna praca.
V poslednej dobe som si vsimla ze pribudlo "vymen" - teda tovarov ktore neboli na sklade, ci uplne chybajucich produktov z nakupneho zoznamu. Mozno som len objednala prislis obskurne tovary, ale dufam ze sa to podari vyriesit aby clovek nemusel este po tesco potraviny domov nakupe poslat manzela do billy. Tiez by som privitala rozsirenie sortimentu o niekolkych slovenskych dodavatelov, napr. ekotrend myjava ci sortiment mliecnych vyrobkov - ale to by sa asi musela zmenit celkova obchodna politika tesca na slovensku aby podmienky neboli pre malych domacich vyrobcov likvidacne (vid pripad popradsky caj).
Inak celkovo zatial davam tejto sluzbe velke plus, je velmi dobre moct si vecer do 23.00 objednat pomarance v case choroby ktore donesu na druhy den rano. A syncek ma novu oblubenu hru - hrame sa na tesco modre auticko ktore nam vozi potraviny 😀
@daska_tesco jedno dieta je este vo vajicku v kosiku. druhe dieta sedi na kosiku a vyratuva, co mam kupit 🙂 len nie je kam dat nakup 🙂 ale ja mam dobre deti, nebehaju bezhlavo hore dole. teda to mensie urcite nie a to vacsie,ked zamestnam,tak je tiez v pohode. neviem ako spravit velky nakup s dvoma detmi. lebo,ked berieme kocik,tak zasa neviem tlacit ten velky kosik. mala mi este nesedi,takze musi byt vo vajicku a potom sa mi do kosika nezmesti nakup.
nakup domov som este nevyuzila, lebo na materskej s dvoma detmi je aj nakup v Tescu maly vylet 🙂
no, moje posledne nakupovanie v tescu dopadlo tak, ze si tam mala rozbila hlavu na kosiku.... takze s detmi ''velmi rada'' nakupujem