Ďakujeme Vám všetkým za účasť v súťaži.
Do prvého vyhodnotenia súťaže stihli práčku kúpiť, nafotiť a ohodnotiť dve súťažiace a výherkyňou sa stáva @rohypnol1
Dovoľte mi zablahoželať výherkyni, a zaželať jej bezproblémové pranie.
Pekný deň prajem a veľa šťastia v súťaži.
Silvia
nejaky link na ten album?
@cicimotinka my sme kupili tiez tuto pracku a som spokojna, periem uz druhy tyzden (kedze prevadzkujeme chatu a pri dvoch detoch bezi pracka u nas kazdy den...) a zatial jej nie je co vytknut., som spokona, hlavne ma fajn spotrebu ako elektriky tak vody. Takze praniu zdar!
@susul aj ste merali spotrebu?
@samsung_silvia manzel porovnaval spotrebu nasej starej pracky a tejto novej podla parametrov od vyrobcu a my sme mali predtym elektroluxku 1300 otackovu a ta mala spotrebu pri standardnom programe na 4-5 kg pradla 0,95Kwh a samsung ma tusim o kilo pradla viac a spotrebu vyssiu len o 0,07kwh pritom operie viac pradla a vody minie tiez tolko, co nasa stara pracka.. Ako som uz pisala niekde (tusim do fora o oblubenych znackach praciek), tak samsung, ma lepsi bubon, s mensimi dierkami (stara pracka mi skartovala snurky na teplakoch, mikinach, budnach..), lahsiu udrzbu nadobky na prasok a avivaz, viac pradla sa mi tam zmesti, spotreba energie takmer totozna so starou prackou, spotreba vody rovnaka, navyse samsung ma samocistiaci filter a keramicke vyhrevne teleso. A hlavny rozdiel a dost vyrazny bol v obstaravacej cene, tu sme vystihli super akciu 309€ a elektrolux sme kupovali v 2006 za 21 tis. Sk. (fuha, akosi som sa rozpisala na jednoduchu otazocku 😀 )
@samsung_silvia kde nájdeme foto??
@susul dakujem
@susul pri praní sa nedá nič vytknúť...som max. spokojná... jediná vec, ktorú by som zmenila, aby detská poistka fungovala aj na otvorenie dvierok po skončení programu... malý mi včera "vyvesil" biele prádlo na zem k pračke s odôvodnením, že musí byť "prázdna a otvorená, aby sa vetralo"... 😀 😀 😀
@cicimotinka nuz aj u nas maju chalani svoje vlastne pravidla, obavam sa, ze i keby vymysleli decku poistku, kt. by fungovala i po doprani, tak tí nasi majstri vymyslia nieco ine 😉
@susul
@cicimotinka
ja by som uvitala keby mi po doprani pracka poslala sms, aby som vedela ze uz mozem ist vyvesit pradlo 😝
@cicimotinka este ma napadlo, ze by tych nasich machrov mohli zamestnant na testovanie techniky, ci bude detomvzdorna 😀, lebo odkedy mam deti tak sa na veci divam uz len z maximalne funkcneho hladiska t.j. - dociahnu, nedociahnu, stiahnu, nestiahnu, rozoberu, nerozoberu, ohrozia sa na zivote alebo nie a poviem teda, ze je to niekedy fuska mat oci aj na chrbte, rozlisovat ci to zlovestne ticho nebude koncit tym, ze su povytahovane vsetky kable a koncovky odkial sa len da. U nas veru nuda nie je, ale to asi v ziadnej domacnosti s malymi detvakmi
@susul presne, ja tiež teraz pozerám podľa toho, koľko to asi pri malom vydrží... a oči? tých by aj 100 bolo málo... presne vie, čo mená robiť a jak sa kuknem inde, už je to aj hotové... 😀 😀 😀
@samsung_silvia hihi, mne by sa viac pozdávalo, že by práčka vyvesila a uvarila mi kávu... 😀 ale také dačo ako sms by sa mohlo dať, veď na tom fungujú alarmy... 😎
@samsung_silvia no to by bola super pračka 🙂 ja ju mám dolu v práčovni a ked chcem vedieť či doprala musím tam ist....a tie schody sa mi neche 3x šlapať 😝
@lenadka ved to, tiez ma nebavi chodit pozerat... lebo ja hlava derava vzdy ked sa pozriem kedy doperie to aj hned zabudnem
@cicimotinka noo, ked vyrobia taku co bude aj kavu varit, tak budeme vsetky stat v rade aby sme ju kupili 😀
@samsung_silvia jasne, len ju nesmie variť z tej vody, čo vypúšťa... 😀 😀 😀 ... jeden kamarát má takú hlášku, keď sa ho spýtajú, čo bude piť, že okrem tekutého asfaltu a vody z práčky čokoľvek... 😎
@samsung_silvia mnme iné neostáva, moja neukazuje kedy doperie
@samsung_silvia inak už som o tej výhre napísala aj ten článok... kukni u mňa v článkoch... 😉
@cicimotinka skvely clanok!
@samsung_silvia ďakujem... občas sa zadarí... 😀
@rohypnol1 gratulujem... ja som zatiaľ veľmi spokojná... a ešte stále sa teším z výhry... 😀 😀 😀