Myslím to tak ak by sa venoval nejakým gymnastickým cvikom, skúšal by tancovať, alebo by niekde začal chodiť. Alebo to má už vrodené a drevom ostane? :D
Ak niekto neciti rytmus a nic mu to nehovori tak asi nie.
To je ako so spevom,ak nevieš spievať,spievať nemôžeš. To isté je s tancovaním,pokiaľ nemáš rytmus, necítiš hudbu tancovať môžeš ale tak max na diskotéke,doma a taaak.
Hovorím s vlastných skúsností, ja som tancovala 16 rokov + som učila deti 😵
moze sa naucit co by nie.. 🙂 ked hluchy sa naucia tancovat bez toho aby poculi hudbu ,nic nie je nemozne chce to len cvik a kondicku.. 😀
No ja neviem,ale napr. moj manzel chodil aj do tanecnej a tancovat poriadne nevie.Ja zeriem muzov co tancovat vedia,pozeram si rozne tanecne sutaze.Co by dala za to keby som si mohla s niekym poriadne zatancovat a nielen s tym mojim "polenom" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
podla mna len do urcitej "formy" 😀
Neviem, ci idem samu seba pasovat do pozicie "uplneho dreva", nie som hlucha ako polena, mam hudobny sluch, hram na hudobny nastroj, takze aj nejaky zmysel pre rytmus tam je, napriek tomu moje tancovanie nie je ziadna slava, hoci som ako dospela absolvovala aj tanecny kurz.... dokazem odtancovat povinne jazdy.... ale chyba mi kreativita, improvizacia... mozno aj chut zabavat sa tymto sposobom.
V našej tanečnej škole je možné všetko! Tanečná škola Riverpark Dance School ponúka najširsiu ponuku tanečných hodín pod jednou strechou pre širokú verejnosť - tanečníkov aj netanečníkov bez akejkoľvek tanečnej skúsenosti. Vybrať si môžete otvorené hodiny, kurzy aj individuálne hodiny v rôznych tanečných štýloch. Príďte 28.4.2013 na Deň otvorených dverí do našej tanečnej školy Riverpark Dance School a budete mať jedinečnú šancu vyskúšať si rôzne tanečné hodiny úplne ZDARMA!
Vítaní sú všetci - malí aj veľkí, tanečníci aj netanečníci! Špeciálny rozvrh počas Dňa otvorených hodín nájdete na http://www.riverparkdanceschool.sk/aktualityakc.... Zatancovať si u nás môžu detičky už od 2 rokov aj rodičia. O detičky sa tiež vieme postarať aj vďaka službe babysittingu. Príďte a zažite skvelú tanečnú atmosféru! Srdečne Vás pozývame! 🙂
😀 😀 😀 😀 joj zasmiala som sa 😀 😀 😀
ale k veci.....z vlastnej skúsenosti môžem zodpovedne prehlásiť, že môj brat napriek tomu že chodil aj do tanečnej je také drevo že by ho nenaučil tancovať asi nikto.....on dokonca nezvláda tancovať ani slaďák 😀 😀 😀 😀 ale zato kickbox mu ide 😝