Súkromná školka Ďatelinka

nikoleta999
13. jan 2024

Ahojte, su tu mamicky, ktorych deti chodia do tejto skolky ?Vedeli by ste mi povedat, ci prijmaju aj deti, ktore v septembri este nemaju dovrsene 3 roky ? Syn je narodeny az v januari. Pocas roka by som ho moc nechcela tam dat, aby nebol taky odstrceny, ked nastupi neskor … Do septembra chcem popracovat na odplienkovani, nakolko syn stale odmieta nocnik, snad sa podari 🙈Ale ak nie, plienky asi moc neprejdu ci ? Lebo na severe s tym nemaju problem, ale tu mame od ruky. Ako je to s obliekanim ? Pediatricka nam na 2 rocnej prehliadke povedala, zeby sa mal uz sam obliect ehm 😳Akurat tak ponozky si da dole 🙄Papat sa chytil uz sam …
A prosim je u nich nejake adaptacne obdobie ? Ze na prve dni sa ide len na 2 hod a potom dlhsie atd…
Neukamenujte ma tu za otazky,🫣😀 je to moje prve dieta a stresujem uz len pri pomysleni, ako bude zvladat skolku, kedze je strasne naviazany na nas rodicov 🙄Akoze v poslednom pripade by siel az 2025 september, ale casto navstevujeme detske kutiky, chodime do centra pre deti a tam ked sa otuka, nechce ist ani domov, preto by mu podla mna skolka padla vhod tento rok. Dakujeeem