Škôlka - narodeniny - prvý deň

6. jan 2025

Ahojte,
Syn nastupuje do skolky od februara - davali ste nieco v prvy den detom/ucitelkam ako darcek?
Na konci februara oslavuje 3roky uz mam vymyslene co kupim detickam, ale zvykne sa kupovat aj ucitelkam nieco? ak ano co? Dakujem vsetkym komentujucim

klip0
6. jan 2025

Učiteľkám napr čokoládu/kávu
A áno my sme dávali aj prvý deň. Ja som učiteľka v MŠ a dávajú tak pol na pol. Niekto áno niekto nie

petamich
6. jan 2025

Nie, este som ani nevedela kto ho bude ucit, ake to bude, ...takze nie 🙂 na narodeniny/meniny zvyknem pribalit k darcekom pre deti aj nejaky dezert pre pani ucitelky

kavasmliekom
6. jan 2025

Na začiatok niekto nosil, niekto nie. Skôr na konci roka.
Pri oslavách zase je to individuálne, bolo už aj také, že doniesla mamička krabicu so zakuskami pre učiteľov 😀 a niekto kávu, čokoládu. Ja som dávala kávu jednu pre 3 učiteľky.

zuz987123
6. jan 2025

Dcéra tiež nastupovala neskôr. Kúpila som učiteľkám bonbonieru. Ale každý to vníma inak. Niekto nedá nič, pretože je to ich práca. A čo sa týka narodenín, tak môžeš dať to isté čo deťom, alebo niečo väčšie. Kávu, čaj...

rachel36a
6. jan 2025

Na začiatok nič x ns narodeniny to co sj detomked deťom fidorku tak aj ucitelkam, keď msmdarinku tak aj im...nic extra navyse

autor
6. jan 2025

Dakujem vam tak nieco male zabalim aj pre ucitelky 🙂

tramtada31
6. jan 2025

Prvy deň pre učiteľky určite Ano. Je to velky deň pre dieťa a mala pozornost pomoze prelomiť lady. Dieťa sa bude tesit, že im niečo dá a trochu ho to odbremení od toho stresu. Aspoň moje deti sa z toho vzdy tesia. A čo sa týka maličkosti pre deti, tak tie len počas sviatku a nejakú drobnosť môžete aj ucitelkam. Tie zvyknú tiež niečo dat dietatu, tak nech je to recipročne. Tu zase si spomeniem na našu úžasnú pani ucitelku, ktorá v statnej škôlke, vo svojom vlastnom čase, za svoje vlastne peniaze upiekla kazdemu jednemu dietatu tortu (buď klasickú, alebo muffinkovu).