Kožné vyrážky z alergie

lenuska333
8. nov 2017

Chcem sa len spytat na mojom syncekovi sa vysipalivyrazky raz to uz mal chcem sa len spytat prednisoni cipky sa pouzivaju aj nato neviem si spomenut ci nam vtedy doktor predpisal tieto cipky

blanka1011
8. nov 2017

prednison je kortikoid teda hormón...len neviem či existuje čípok ...ja poznám len tbl...

filipko14
9. nov 2017

@lenuska333 existuju aj kortikoidove cipky, rectodelt sa volaju. kortikoidy sa davaju pri silnych alergickych reakciach, neviem, ci je to aj vas pripad, urcite by som isla so syncekom k lekarovi 🙂

fatima99
9. nov 2017

neviem ci je najlepsi napad davat syncekovi taketo lieky ked ti to nedoporucil lekar 😒 aspon tam zavolaj ak sa ti tam s nim chce ist

lenuska333
autor
10. nov 2017

@fatima99 prave naopak ak si to dobre citala pisala som ze sa mu to uz raz opakovalo a predpisal mu doktor tieto cipky prednison len som si chcela byt ista ci sa pouzivaju aj nato lebo som si nebola ista a urobila som dobre po pouziti cipky me vyrazky zmyzli isla som aj k doktorke a predpisala mi ich aj ona a to co si napisala ze sa mi tam nechce ist tak prepac ako mozes nieco take napisat tie vyrazky som objavila vecer o 22:00 tak asi co som mala robit