Dieťa v škôlke nič nespapá

lenjaja84
10. dec 2024

Ako ste na tom Vy? Mate niekto podobnyproblem?

malicka1986
10. dec 2024

V triede mojho syna mali take dievcatko a zial k 1.12 ho vylucili zo skolky,pretoze to dieta nemoze byt 8h bez jedla

nykkushka
10. dec 2024

Náš šuhaj je taky, v škôlke zje minimum, pretože mu tam nechuti (rybacia polievka, štiplave kari a čína, cesnam vsade…). Nehrotím to, doma sa naje do prasknutia 🤭. Takže kym to nevadi učiteľkam, nebudem riešit 🙂

kikahub
10. dec 2024

fuha, tak to je uz extrem, ked nechce dieta ale ze vobec nic. keby aspon kusok chleba alebo daco. alebo aspon caj nech vypije, no toto je fakt moc.

janickacrazy
10. dec 2024

@lenjaja84 mala som také dieťa, nechcel tam jesť nič, ale neskôr som zistila prečo. Učiteľka ho napchala nasilu niečím, čo nemal rád a odvtedy jesť nechcel nič. Dohodli sme sa, že bude chodiť na obed domov. Potom neskôr začal jesť, ale trvalo to veľmi dlho, prakticky skoro celý prvý rok v škôlke.

kikusenka1
10. dec 2024

Moje dieťa je priebercive a tiež toho v škôlke veľa nezje.. niekedy aj samotné učiteľky prekvapí ze zje celý obed inokedy zase nezje z neho nič...

lenjaja84
autor
10. dec 2024

@malicka1986 no je tam doobeda iba, zje iba jablko,ak ho tam dostanu,nic viac, ani doma ten obed zo skolky nechce, beriem len druhe jedlo do misticky...

malicka1986
10. dec 2024

@lenjaja84 a ucitelky co na to

lenjaja84
autor
10. dec 2024

@malicka1986 nic, musi aspon pit vodu ,ked uz nic neje, inak tam nemoze byt dlhsie, aby neodpadla,alebo nemala z toho nejake zdr.problemy, skusali sme aj do 14hod,cize sa tam pekne vyspala, no aj napriek vacsiemu hladu po spani sa nechytila jedla,cize sme iba do 12hod.zatial, je to boj 🫣

jaskolka
10. dec 2024

Moji by zjedli aj klince, dokonca syn aj duple si pýta, ale čo viem, tak majú v triede deti, ktoré jedia málo, často počujem mamičky, keď prídu po ne, ako sa pýtajú, ze "XY jedla(jedol) niečo?" a odpoveď je takmer vždy rovnaká, nie,iba mlieko, ci kakao, alebo trocha chleba, dve lyžice polievky, jeden zemiak atď.

lenjaja84
autor
10. dec 2024

@jaskolka to Vam zavidim,aspon o jednu starost menej,ked sa Vam deti dobre najedia 😉

kikush68
11. dec 2024

@janickacrazy kde chodi maly ze ho nasilu krmili? Statna v Ba? Je mi z toho az smutno, ked si predstavim, ze moj maly pojde do skolky a niekto by ho cpal nasilu jedlom

janickacrazy
11. dec 2024

@kikush68 nie, bolo to na Považí, ale už chodí do školy. Ja som to zistila až neskoro, keď sme sa presťahovali a chodil už do inej škôlky, až potom mi to povedal, chúďa malé.