Ako ste na tom Vy? Mate niekto podobnyproblem?
Náš šuhaj je taky, v škôlke zje minimum, pretože mu tam nechuti (rybacia polievka, štiplave kari a čína, cesnam vsade…). Nehrotím to, doma sa naje do prasknutia 🤭. Takže kym to nevadi učiteľkam, nebudem riešit 🙂
fuha, tak to je uz extrem, ked nechce dieta ale ze vobec nic. keby aspon kusok chleba alebo daco. alebo aspon caj nech vypije, no toto je fakt moc.
@lenjaja84 mala som také dieťa, nechcel tam jesť nič, ale neskôr som zistila prečo. Učiteľka ho napchala nasilu niečím, čo nemal rád a odvtedy jesť nechcel nič. Dohodli sme sa, že bude chodiť na obed domov. Potom neskôr začal jesť, ale trvalo to veľmi dlho, prakticky skoro celý prvý rok v škôlke.
Moje dieťa je priebercive a tiež toho v škôlke veľa nezje.. niekedy aj samotné učiteľky prekvapí ze zje celý obed inokedy zase nezje z neho nič...
@malicka1986 no je tam doobeda iba, zje iba jablko,ak ho tam dostanu,nic viac, ani doma ten obed zo skolky nechce, beriem len druhe jedlo do misticky...
@lenjaja84 a ucitelky co na to
@malicka1986 nic, musi aspon pit vodu ,ked uz nic neje, inak tam nemoze byt dlhsie, aby neodpadla,alebo nemala z toho nejake zdr.problemy, skusali sme aj do 14hod,cize sa tam pekne vyspala, no aj napriek vacsiemu hladu po spani sa nechytila jedla,cize sme iba do 12hod.zatial, je to boj 🫣
Moji by zjedli aj klince, dokonca syn aj duple si pýta, ale čo viem, tak majú v triede deti, ktoré jedia málo, často počujem mamičky, keď prídu po ne, ako sa pýtajú, ze "XY jedla(jedol) niečo?" a odpoveď je takmer vždy rovnaká, nie,iba mlieko, ci kakao, alebo trocha chleba, dve lyžice polievky, jeden zemiak atď.
@janickacrazy kde chodi maly ze ho nasilu krmili? Statna v Ba? Je mi z toho az smutno, ked si predstavim, ze moj maly pojde do skolky a niekto by ho cpal nasilu jedlom
@kikush68 nie, bolo to na Považí, ale už chodí do školy. Ja som to zistila až neskoro, keď sme sa presťahovali a chodil už do inej škôlky, až potom mi to povedal, chúďa malé.
V triede mojho syna mali take dievcatko a zial k 1.12 ho vylucili zo skolky,pretoze to dieta nemoze byt 8h bez jedla