Maminky,skoro 6.r. syn začína korčulovať v prípravke,kto máte už skúsenosti,čo mu obliecť na štadion? aby mu nebola zima,ale zas aby sa príliš nespotil...plus hocijaké rady k téme privítam...napr. prilbu akú máte?vďaka.
ja by som vsadila nie len na teple oblecko, ale aj na termo pradlo..
Jednoznacne termo spodne pradlo-spodky aj natelnik-potom aj ked sa ti aj spoti bude v suchu.
Ostane ti asi poradia v pripravke.
tak vidim ze zacinate s hokejom tak postupne bude treba celu vystroj koli bezpecnosti a zo zaciatku treba urcite prilbu hokejove rukavice a chranice na lakte a kolena u nas detom vystroj zo zaciatku poziciavaju my sme zacinali ako 5 rocny a hrame este stale mam doma 2 hokejistov jeden ma 11 a druhy 14 a na tele maju ribano
Ahojky 🙂 skús sa opýtať trénera na štadióne, čo by ti vedeli požičať pre malého 😉 aby si nemusela zbytočne kupovať nové veci, lebo niektoré veci je škoda kupovať, určite treba kúpiť nové neopotrebované rukavice a vlastné korčule 😉 a ribano je super 🙂 tak veľa šťastia malému a nech sa mu darí 😵
Ahoj, náš syn je v prípravke už druhý rok. U nás ta bez prilby na ľad nepustia, ale tu požičiavajú. Nepýtala si sa ako je z výstrojom, u nás výstroj zapožičiavajú po čase keď vidia záujem u dieťaťa. Predtým ako nemal výstroj sa nám najviac osvedčilo termo prádlo na to chrániče holeni a lakťov, obyčajné hrubé tepláky, mikinu , vestu bez rukávov a rukavice.
Ahoj. Aj moja chodi na korculovanie. Aj u nas je to tak ze bez prilby na lad ta nepustia. Pokial nebude mat vystoroj,tak termopradlo, chranice, rukavice,tensia ciapka,hruba mikina a hrube teplaky a sup sa trenovat. 🙂
Ahojte,
Syn nasiel na nete tuto hokejku CCM Ribcore 45K,
http://www.hokejovekorcule.sk/kompozitove-hokej...
myslite ze je vhodna pre zaciatocnikov ci skor pokrocilych ? chceme juniorovi kupit tak nieco do 60 euro nech to chvilku vydrzi, dakujem za nazory
@nixter1 koľko ma syn rokov, koľko váži, aký je dobrý hokejista? Ta 45K Jr - juniorská by asi pripadala do úvahy, ponukaju flex 40 alebo 50, ale nikde nepíšu, aka je hokejka dlha. Správny flex sa da približne vyrátať z hmotnosti, v librach je to približne polovica, takze v kilogramoch by to malo byt približne koľko váži, takze flex 40 je približne pre 40 kg chlapca. Môj syn ma 30 kg donedávna používal flex 20 teraz prešiel na flex 30. Záleží, aký je hokejista, ako najčastejšie strieľa... Z hokejky sa da vždy odrezať, ale tým sa menia parametre, takze treba vyberať aj dĺžku čo najbližšie k ideálu
'
ahoj nieco teple dobra je kombineza azober si pre istotu nieco na prezlecenie