Platba za jasle

alcenka123
24. júl 2024

Dobrý deň, je normálne že sú jasle zatvorené od 29.7. do 31.08. teda mesiac a jasle si pytaju tento mesiac zaplatiť za dieťa plnu sumu 300eur?? Napriek tomu ze tam nikto nebude ziadne dieta? Vraj si mam pytat od statu nahradu lenze tam preplacaju menej ako polovicu a ja nesplnam podmienky kedze nemozete poberat ziadnu davku od statu a ja som teraz dva mesiace PN a aj budem este minimalne do septembra 🙈 je to normalne? Mam to zaplatit?

mayolenka
24. júl 2024

@alcenka123 môj malý má škôlku (súkromnú) zatvorenú od 22.7 do 11.8 aj za júl aj za august žiadajú plnú výšku školného. Tiež mi to príde na hlavu postavené.

tanyan
24. júl 2024

Nevieme čo je v zmluve, ktorú si podpísala a čo je vo všeobecných podmienkach...

zuzanaete
24. júl 2024

Pozri, co mate v zmluve alebo dohladat cennik. Tam by mali byt detaily. V zavere, ak by aj dali, ze mesiac, kedy su jasle zatvorene, ze sa neplati, tak by navysili platby za ostatne mesiace. Jasle maju naklady aj ked su zatvorene, takze zaplatit to treba.

dada13288
24. júl 2024

Fuu, my sme mali aspon zlavu 30 % z ceny za to, ze mali 2 tyzdne zatvorene v july. Ale kopec sukromnych zariadeni taketo vymozenosti nema co viem.

danielahamar
24. júl 2024

Áno, tiež som platila plnu sumu.

kapanek1
24. júl 2024

My mame mesiac zatvorenu statnu a tiez musim platit plnu sumu. Na hlavu postavene