Ste teraz doma nervóznejšie?

28. mar 2020

Caute,ja to pozorujem na sebe,aj zakricim niekedy po detoch,co nebyva zvykom.Niekedy...-teraz sa popravde aj kazdy den zadari zvysit hlas a moc ma to trapi potom.Deti su malicke,este ani do skolky nechodia.Ako to mate Vy?

natuska87
28. mar 2020

všetci sme frustrovaní...Prvá hrozba ochorenie, druhá, ekonomické dôsledky...Nebojte sa, nie ste výnimka!

autor
28. mar 2020

Dakujem.
@natuska87

petuska1989
28. mar 2020

Ja som tiez nervoznejsia..

lenka2710
28. mar 2020

Ja som s malou doma už mesiac a pol, v polovičke februára dostala angínu, takže sme boli doma dva týždne, potom bola v škôlke asi 2 dni a zas sa toto začalo, takže mesiac a pol a už mi z toho šibe 🙄 niekedy na ňu nakricim za veci, nad ktorými by som inokedy len mavla rukou! Našťastie nám teraz začali posielať zo škôlky skolkarsku postu, kde sú 3-4 úlohy na daný deň, tak sa aspoň trošku odreagujeme 😉 lebo popravde už mi dochádzali nápady, že čo s ňou! Na von teda moc nechodíme kvôli situácii, snažím sa každý druhý deň aby sme boli vonku, ale vyhľadávam miesta, kde niesu ľudia, je to tazke, boli sme zvyknuté veľa času tráviť vonku 😭

janinah
28. mar 2020

Mierne áno,ale nie z detí ani z domácnosti...z práce,lebo nikdy neviem kde ma pošlú ako zdravotníka.Sedieť teraz doma a "len" sa hrať s deťmi,tak sa vytešujem ako blázon.

kopytko03
28. mar 2020

Všetci sme nervózni. Mojej dcére teraz dokonca začala alergická sezóna a začala pokašliavať. A kým som si sama seba neuvedomila, správala som sa úplne iracionálne - pri každom zakašlaní som k nej bežala s teplomerom! Asi až po dvoch dňoch ma napadlo že kokos čo blbnem, veď má sezónu. Na druhej strane som povedala že radšej nebudeme chodiť von vôbec, jednak nemôžem dať ruku do ohňa za to, že je to len alergia a jednak nechcem aby náhodou vonku zakašľala a niekto by riešil že chodíme von. A sedením doma nervozita stúpa. Ale pomáha mi magnézium, beriem trojnásobnú doporučenú dávku, síce ma z toho trochu preháňa ale som oveľa pokojnejšia.

derdia
28. mar 2020

Samozrejme, aj sa citim inak ako vzdy...citim,ze koli tomu co je vonku sa musim spravat inak..nie sme tak slobodni, a kazdy clovek pocituje urcite stres z toho,ze je vsetko inak...a ze ako bolo dobre...treba len verit Bohu,ze vseeetko bude dobre.toro je len skuska...ci budeme robit co chce diabol,bat sa stresovat a zabudat,ze je Velka Noc, alebk ukazeme Bohu v case zlom,ze sme s nim a doverujeme mu.

Nebojte sa😊😊😊👍👍👍Raz aj toto vsetko bude minulostou...len dufam,ze si kazdy z toho nieco vezme...aby sme zachranili svet...lebo ho denne denne nicime....

autor
28. mar 2020

@lenka2710 Ved to,my sme chodievali na dlhe prechadzky,byvame na dedine,takze sa to dalo.Teraz to nejde kvoli opatreniam a povinnosti nosit rusko,no aj tak by som uz nesla,jasne.Tak asi preto je to teraz take.
@janinah Ano,jasne,ale aj deti su nervoznejsie.No ale jasne,tieto veci nechcem porovnavat.

autor
28. mar 2020

@derdia Dakujem,pekne napisane.

autor
28. mar 2020

@kopytko03 Drzim palce,ano,istota je istota.Dufajme,ze to uz coskoro skonci.
@petuska1989 Ja uz tiez mega,no snazim sa krotit,len ked aj uz unava a tak.

janinah
28. mar 2020

chápem,len možno vám pomôže pocit,že ľudia sú na tom aj horšie.....

autor
28. mar 2020

@janinah Viem,ako ste to mysleli,ked som si to precitala druhykrat.Ano,zamyslam sa aj nad tym,ze vlastne by som mohla byt aj zdravotnik,alebo niekto,kto je denno denne vytaveny hrozbe nakazenia.Mate pavdu.🙂

mijo53
28. mar 2020

ja na rozdiel od mnohých som kľudnejšia, viac sa modlím spolu s manželom a zamýšľam sa viac nad sebou, nad svetom, nad tým, ako sa mnohí nevedeli spratať do kože, nikde som nechodila na dovolenky, tak mi ani nechýbajú a verím, že Boh dopúšťa ale neopúšťa a všetci sa viac zamyslíme nad sebou, nad chudobou, ktorá by nemusela byť, keby tí, ktorí majú nadbytok, dali tým, ktorí toho majú menej alebo skoro nič

leuchtturm
28. mar 2020

tato kriza a zatvorenie skol nam niektorym otvoria oci o svojich genialnych deckach a konecne uvidime, comu celia kazdy pracovny den ucitelia v triedach...

jasminet
28. mar 2020

Jasné - 3 deti v byte bez balkónu, home Office, tóny úloh a projektov, varenie, upratovanie, muž v práci. Konečne sobota, muž doma a len deti špičkuje a provokuje, čiže revu miesto 3 revu 4. 🙂

autor
28. mar 2020
janulik2008
28. mar 2020

Ja mám voľno od pondelka až do 23.4 ... takže asi poupratujem zahrám sa s malou a rozmýšľam že kúpim 9.000ks puzzle a nudiť sa nebudem 😀 baví ma to tak sa odreagujem. A samozrejme myslím na chorobu veď vonku je tak krásne a taká pliaga :-/ našťastie máme dvor takže aj tam pobudneme a bude dobre 🙂 teším sa na deň keď dám rúško dole a nadýchnem sa ako slobodný človek. Apropo včera hoc ja nie som na tie také veci okolo viery tak pápež mal peknú reč na Orbi et irbi ... a bolo vidno že aj on má strach hoc je pápež je len človek

autor
28. mar 2020

@janulik2008 Dakujem,pozriem to.

autor
28. mar 2020

@mijo53 To je pekne.

autor
28. mar 2020

@mijo53 Inspiracia.

aylinn
28. mar 2020

Mňa ide rozdrapiť od jedu už

autor
28. mar 2020

@aylinn Napodobne,uz sa nespoznavam.Len sa snazim ukludnit.Nekonecny kolotoc,asponze viem,ze nie som sama.

sunny8
28. mar 2020

Nie som nervóznejšia ;) príchod jari ma ukľudnuje 🙂 deti sú niekedy viac rozvedené ale ja sa snažím držať sa v kľude ❤️😊

tina7729
28. mar 2020

@aylinn aj mna

autor
28. mar 2020

@sunny8 👍

autor
28. mar 2020

@sunny8 Aj ja verim,ze to nejak poriesim,zladim a tak...

uhnakova
28. mar 2020

Ja som na tom ako obvykle, niektore dni uplne v pohode, no a obcas bohuzial uplne na figu. Prvy tyzden doma bol podla mna najtazsi, potom sme si na seba zvykli. Deti sa uz vycvicili pekne spolu hrat a my s muzom celkom vychadzame. Ked ma niekto potrebu byt sam, tak ide do spalne a tam si cita alebo oddychuje. Nastastie mame trojizbak, takze kazdy moze mat trochu sukromia, aj ked su vsetci doma.