Reč 22-mesačného dieťaťa

kamoska_z_konika
4. jún 2024

Ahojte

Idem sa poradit. Nevravím, že chcem aby moja dcéra recitovala básničky. Ale už ovládala slova a aj tie začala skracovat. Už nechápem nicomu, konečne pokrok a miesto auta je a alebo au, opica nerobí uuuaa ale iba aaa baba je ii ee..je to vzdor ? Alebo jak mam tomu chápať.

Rozumieť rozumie. 15.6 ma 23 mesiacov.

Dva dni dozadu začala vonku na ihrisku komunikovat k deťom svojim jazykom.

Neudrží dlho pozornosť. Venujem sa jej od mala ale už neviem jak ju mam motivovať. Pediatra oboznamujem čaká na 2r prehliadku.
Knizky listuje rýchlo snažím sa vsetko komentovať

aliaray1
4. jún 2024

@kamoska_z_konika mne pride uplne normalna.

evivb
4. jún 2024

@kamoska_z_konika nevsimla si si nejaku novu pohybovu zrucnost? Nam neuro povedala, ak sa zameriava na nove pohybove zrucnosti, tak rec moze trochu stagnovat do 3r.

kacena4
4. jún 2024

normlane vyvojove obdobie reci

kamoska_z_konika
autor
4. jún 2024

@evivb od roka vkuse pohybovo napreduje..aktuálne zlieza povrazovu preliezku a nové nič iné nerobi

bobkovci5
4. jún 2024

Synovec mal toto iste a moja dcérka už v tom veku rozprávala a porovnávali to KAZDE DIETA JE INE A MA SVOJE TEMPO.Nemusis sa báť rozrosprava sa lem ma svoje tempo príde to zo dňa na deň lem neprestáva sa jej venovať a ešte budeš spomínať na toto tiché obdobie🤭😁

evivb
4. jún 2024

@kamoska_z_konika neboj, urcite je to v poriadku, len sa zameriava na nieco ine. Uvidis, ze sa to rozbehne zas, a v plnej intenzite. 🥰