Mate este doma niekto synčeka ktory je velmi ockov zadoček.Ked tam neni tato tak aj mama je dobra.Ale akonáhle dojde tatko tak sa pyta len knemu v jednom kuse.Malý má 1 a pôl.Niekedy sa citim bezmocná ze je radsej so svojim otcom ako somnou.A rozmyslam ze co robim zle.
@pereczova Kamoškin synček je taký, dokáže povedať len "tata" a keď nie to, tak "dede" (dedo), "mama" nevie povedať dodnes a to bude mať v septembri 2 roky. Napriek tomu mamu ľúbi, visí na nej, ale všíma si mužské vzory.
Aj moj je na ocinka zatazeny 3r.
Moja ma 5 a je tatova 😅 ano ma aj zablesky mama ale pomenej. Kedysi chcela byt len s babinou, oboch nas odmietala 😅
Ono sa to meni. Nic nerobis zle 😉
Ja mam 34 a vzdy pre mna bol otec nieco ine ako mama a tak to aj ostalo. 🙂
@pereczova Bože buď rada, aspoň keď je doma muž máš pokoj. Ako nechápem tento problém. Využi to vo svoj prospech, koľké mamy sa nemôžu ani pohnúť od decka.
u nas je presne toto iste... syn ma 9,5m, ked som s nim ja musim ho stale steklit, nadhadzovat a robit mu opicky aby sa na mna usmial; a potom dojde manzel, staci ze sa len ukaze a maly je hned vysmiaty od ucha k uchu. a vsetci mi vravia to iste, ze on povazuje mamu za samozrejmost a ocka za nieco vzacnejsie, zabavnejsie, ze s tym nic nenarobim, ale mna to stve... netvrdim ze chcem aby bol na mne stale ako privesok, ale aspon keby nam prejavoval naklonnost rovnako 😞 tak snad to casom prejde, verim tomu.
Bud rada, ze má malý taký pekný vztah s ockom, hadam nezriarlis na muza, ved ten malý má rad aj teba, len mozno ocko je zabavnejsí 🙂
@pereczova veď buď rada. Hádam nebudeš žiarliť. Mysli na šťastie svojho syna. Príde čas, keď zase bude vnímať viac teba. V predškolskom veku si zase deti všímajú viac rodiča opačného pohlavia (chcú si ho vziať za ženu, za muža...🙂 A vtedy bude dôležité, aký vzťah si vytvoríte vy dvaja. To bude totiž jeho predstava o žene. Takú si potom podvedome bude hľadať 😉 (a naopak, u chlapcov a matiek to platí rovnako)
a prečo si to dávaš hneď za vinu?..malé deti majú predsa obdobia, kedy sa skôr ťahajú za otcom a zase obdobie, kedy je stredobodom len matka..nič si z toho nerob, je to úplne normálne..
Ahoj vobec sa netrap poviem ti ze ja som od narodenia maleho tpela s tym.u nas zas babka,ked bola babka nikoho nechcel ani mna ani tatika.potom prislo obdobie ze tatina vobec nechcel a teraz sa to zmenilo a je tatinkov.takze ked sme spolu je ok velmi sa lubime,hrame akonahle pride babka tatino neexistujem.ale on uz mi povie ze ma lubi a vecer len so mnou spat chce tak uz to neprezivam tak.ale trapilo ma to velmi.
@pereczova vobec nic nerobis zle, tymto si prejde vacsina deti. U nas je to nasa princezna, ktora zo dna na den od mojej prisvky presla na tatikovu. A este viac chce svokra, ked je na blizku, toho doslova zboznuje.