od narodenia mame caste a riedke stolice,najprv sme brali probiotika ale teraz sa to zhorsilo na cca 4riedke objemne stolice denne,malo kedy normalne.skusali sme cierne uhlie tak ako nam dr. kazala.preto by ma zaujimalo ako su na tom vase deti,ci mam tento problem brat ako vazny...
Mne sa to nezda byt normalne. Porad sa radsej so svojou dr. Moja max. 2x denne. Ked isli zubky tak prechodne to bolo 3-4x za den.
nas ma 1-2x za den normalnu. ani hustu, ani riedku. ked mu idu zuby, tak aj 4x za den riedku, ale inokedy nie.
odkedy nekojim ,matko kaka len 1 x denne, skoro stale je to rano 🙂 ----pokial vidis, ze sa to zhorsilo, urcite sa porad s doktorkou, ta ta uz posle na vysetrenie...radsej vsetko skontrolovat , nech vies ci je to ok, drzim palce 😉
Moj krpec ma 19mesiacov a uz dlhodobo kaka 1xdenne, teda od cca 12 mesiacov. Samozrejme, ze su dni(ked je chory a nechce papat) ked kaka 1x za 2 dni alebo 2x za jeden den (ked sa dlavi ovocim napriklad).
niekedy aj 5, niekedy vobec
vacsinou 1x rano, ale napr. vcera 3x za den...
ahoj!moja lea[22m] ma 1 krat denne stolicu-vacsinou normalnu -ani makku ani gulky-predtym sme mali castejsie aj bolo riedke,a pediatricka nas poslala na gstroenterologiu-mame laktozovu alergiu-mlieocko uz mame bezlaktozove stolica sa upravila.ja osobne si myslim ze 4 krat je moc hlavne ked je to riedke tak to neni normalne.neuskodil by gastro vysetrenie-podl a mna .ale inac ak prospieva dobre .ma normalnu vahu a normalne pribera[treba sledovat hmotnostnu krivku]mozno ze to je v norme-mozna ma rychlejsi metabolizmus ,ja by som si ho dala vysetrit ak ma dieta hnackovitu[objemnu] stolicu ,nie je to v poriadku,lebo tak tie ziviny sa vylucuju telom kvoli rychlemu metabolizmu a nemaju cas s vstrebat.