Aky casopis kupujete pre svoje deticky? Maly ma sice len 1,5 roka, ale s casopisom by sme sa urcite vyhrali. Knihy ma velmi rad, rad v nich listuje, pozera obrazky, ukazuje, rad ma, ked mu citam, alebo trenuje jemnu motoriku posuvanim obrazkov v knihach Svojtka atd. Iste by sa aj casopisu potesil, obrazky by sme popozerali, ak by tam boli basnicky precitala by som mu, a urcite by sa zabavil aj trhanim. Zatial sa mi pozdava casopis vcielka. Ale len podla fotiek na nete.
Pusik je pre deti od 3 rokov. Ale tam pre tie ulohy. Ale ak budes vyslovene citat ty, ze ulohy asi robit nebude tak aj vcielka je pekna, pripadne vrabcek
maly zajacik , drobcek, bublinky na tom fici moj synator to su nalepovacie casopisy kupis na svojtke, babyknihy ...
z detskych vcielka, drobcek a potom pozerame katalog ikea a letaky z OBI, to je naj 😀
No určite drobčeka. To je pekné,nalepovacie,úplne jednoduché úlohy ako nakresliť alebo spojiť bodky. Pucik je príliš nárocny na také malé deti.
Syn nosi zo skolky vrabceka. Pekne basnicky, pribehy, obrazky...
Píšete ze pusik nie je pre také malinké deti. No áno ale môj je taký herec že riadne sa vie uhrať že číta a vyplnuje tie tajničky akože 🤣🤣 a hlavne sa mu páčia obrázky ja som ako malá tiež musela mať vždy pusika čo si pamätám. Také milé to je 😄
Ja kupujem macka pusika