Ahojte.Kto my vie poradiť ako odnaučiť mojho maleho od kočíka respektíve od hojdania v nom....Lebo do teraz my zaspával cez den v kočíku iba pri hojdani a v postielke len večer po okupani no teraz my aj večer chce len sa hojdať inak plače ako keby ho rezali......Kto my vie poradiť budem vdačna....
Dakujem
no moj maly ešte dnes spi cez den v kočiku .nie že by nezaspal bez kočika ale trvalo by to dobru hodinu kym by zaspal preto takto mi je pohodlnejšie. trocha pohojdat a spi za 5min.večer klasika ležim prinom a zaspi.inak v takom vašom veku sme aj my zaspavali cez den v kočiku a večer na fit lopte.neskor sa to upravilo že večer zaspal bez hojdania ale došlo to tak samo.určite si nemusiš robit starosti.ked ti tuho zaspi prestan hojdat a pohojdaj len ked sa bude mrvit.podla mna je to super pomocka ,presunieš si ho kam potrebuješ a hojdanim predlžiš spanok.
🙂 Ahojko, môj starší synátor tiež zaspával v kočíku, mala som kočík v byte, na balkóne a naprechádzky...trvalo to hádam do 8-9 mes.Nakoniec som mu namontovala hojdačku do bytu, tam som ho posadila, hojdala a spievala a keď som videla, že je na odkvic-zrelý spať, tak som ho len preložila a taký uhojdaný zaspal pekne v postieľke.Teraz je malý naozaj maličký s tým asi nič nenarobíš, považujem to ešte za tzv. dobrý zlozvyk.Je to lepšie, akoby mal zaspávať na rukách , alebo dokonca som čítala, že niektoré mimi deti zaspávajú pri zučaní fénu, alebo vysávaču...Tak pekne hojdajte, veď sa miminko hojdalo 9 mes. a je mu takto dobre. 😉
Viem, že čakáš inú odpoveď , ale asi jediná odpoveď ako odnaučiť je nechať vyvrieskať bábu v postieľke, ale to je drastické a ani neodporúčam.pottom sa to môže na dieťatku odzrkadliť inde... tak pá a príjemné hojdanie.
... my cez deň zaspávame v kočíku, večer po okupkaní a napapaní najskôr v kočíku a potom ju preložím do postielky. Nám to zatiaľ vyhovuje, ale tiež sa bojím toho obdobia, keď sa budeme musieť od toho odnaučiť ...
my cez den spíme len v kočíku, na balkóne ked prší,ked je pekne tak som stále s malým vonku.inak mi nezaspí.ale veľmi ho nehojdáme, keď zaspí na balkóne idem dnu a on spinká.večer nám v pohode zaspáva v postieľke.
Aj moj malý spával cez den iba v kočíku,ale teraz si sám zmyslel,že ide do postielky...proste v kočíku si stále len sadal a rehotal sa na mna namiesto spánku,tak som ho preložila do postielky ,tam má svojho mojkáča(ten je len v postielke,taký plyšačik) a pokecal s ním chvilku a bol hotový...sám zistil,že je to lepšie,ako v kočíku,nič som ho neodučala,ani som ho nikdy nenechala vyplakať.
no moj nazor je,treba robit to co je babatku po voli,sa mi zda ze s tym neurobis asi nic,je to este male babo-aby si ho od niecoho odnaucala....my sme tiez asi do 6mesiaca chodili s malym po byte,v naruci,zalezalo co si maly vyzadoval a to sme aj robili...a z jedneho dna na druhy den to skoncilo 😉 😉 😉