Čo by sme mali určite vidieť v Liptovskom Hrádku?

erikad82
17. jún 2022

Ahojte! Prosím poraďte mi,chystáme sa na pár dní do L.Hradku. Čo sa dá pozrieť v blízkosti stanice autobus. ? Alebo aj ďalej tak hod dve peši od stanice s deťmi 2,7,8,13? Vopred ďakujem ♥️

lucik194
17. jún 2022

odviezt sa do Pribyliny - skanzen,
tecie tam Belá da sa v nej kupat (nase deti sa vzdy kupu 🙂
na peso do Liptovskeho Jana (tam je toho dost co vidiet)
stiahni aplikaciu mapy.cz (budes mat turisticke znacenie, stiahni aj mapu do telefonu ( a nemusit mat data), mapa ti po stiahnuti bude fungovat, nestratite sa

no inak v LH nic moc , tam toho moc neuvidite

erikad82
autor
17. jún 2022

@lucik194 super ďakujem ♥️ prosím autobusy chodia dobre do Pribiliny?

ibrunova
17. jún 2022

@erikad82 v Hrádku arborétum, teraz je tam nový náučný chodník, prechádzka popri hrade, skanzen Pribylina, Liptovský Jána, alebo aj L. Mikuláš.

zuzana2910
17. jún 2022

@erikad82 ahoj, ako píšu baby. Liptovský Ján, tam je minislovensko, kaďa s teplou vodou, dá sa poprechádzať dolinou, najesť, napiť. Borová Sihoť, hotel - hojdací most na prameň s kyslou vodou až ku elektrárni vodnej sa dá ísť prejsť. Lipt Hrádok, jazierko a Skalka ,- dá sa na ňu vyjsť, prekrásny výhľad. Arborétum, vedľa detské ihrisko menšie s par živými zvieratkami, morské prasiatka, zajace, nejaké vtáky. Ak máte auto k dispozícii, ísť k Liptovskej Mare, pripadne do kontaktnej zoo.

erikad82
autor
17. jún 2022

Super ďakujem za typ žienky. Budeme pár dní ubytovaný na Borovej Sihoti 🤗👍

zuzana2910
17. jún 2022

@erikad82 príjemnú dovolenku prajem.

erikad82
autor
17. jún 2022

@zuzana2910 ďakujem ♥️ máme ísť až v auguste,ale chcem si trošku urobiť prehľad.

zuzana2910
17. jún 2022

@erikad82 tak ak ma niečo výnimočné ešte napadne, napíšem..pekný večer.

zuzana2910
17. jún 2022

@erikad82 to bude aj kúpalisko v L.Jane vtedy otvorené.

ibrunova
17. jún 2022

@erikad82 tu sa nudiť nebudete, len si dones za kufor peňazí 😎

zuzana2910
17. jún 2022

@ibrunova súhlasím..chodíme na Maru, do Jána, do Tatier je pomaly luxus..no co už, prechádzky sú veľa x zadarmo,jedlo nosíme.. občas jeme a pijeme inde, no je to cítiť oproti minulým rokom.

ibrunova
17. jún 2022

@zuzana2910 ja som dnes prešla cez jarmok a ceny všetkého šli brutálne hore.

erikad82
autor
17. jún 2022

@ibrunova no šak toto. Musím si preto popredu pozistovat vstupné... Napr.kontaktna zoo je veľmi lákavá,no pre 6osob 🤔 nemožné.... Min.rok sme boli v parku miniatúr v L.Jane,aj pozrieť sochy s piesku -dali nám rodinné vstupne,tak sa dalo. Dokonca sme boli aj v múzeu v Hrádku.

zuzana2910
17. jún 2022

@ibrunova naozaj, stolicne dni sú.. stánkov veľa?

zuzana2910
17. jún 2022

@erikad82 áno máme múzeum.. aj na hrade sú prehliadky so sprievodcom. Chodíte často na Liptov?

erikad82
autor
17. jún 2022

@zuzana2910 veru išli riadne hore ceny. 😔

ibrunova
17. jún 2022

@zuzana2910 tak akurát.. Klasika ako vždy. Mne sa páčilo, až na tie ceny 😂

erikad82
autor
17. jún 2022

@zuzana2910 nie boli sme prvý krát min.rok. Bola to prvá spoločná dovolenka na pár dní,nakoľko financie nedovoľujú. Tento rok chceme ísť opäť. Nechodíme moc na výlety,len v blízkom okolí,tak potrebujem aj deťom trochu dopriať. Našťastie tým mojim stačí potok 😉 z toho mali obrovskú radosť 😉

zuzana2910
17. jún 2022

@erikad82 zvykli sme si s deťmi na Maru chodiť. Zoberieme stan, mäso na opekanie, jedlo a sme pri vode. Muž kúpil čln, tak sa vozime. Kým nebol covid bolo ako tak, no ako bol covid, Mara plná ľudí.. tiež hľadáme možnosti ako deťom urobiť program a finančne vyjsť. Do kontaktnej zoo ich berie muzova sestra, keď nás príde pozrieť. Najhoršie je vykryť tieto 2 mesiace, kým budú prázdniny.

erikad82
autor
17. jún 2022

@zuzana2910 veru tie prázdniny. Brat chodieva na Maru a tiež hovoril,že moc ľudí. My sme min.rok mali ubytovanie na Borovej Sihoti a veľmi sa nám páčilo. Cestujeme vlakom+autobusom.

ibrunova
17. jún 2022

@erikad82 ale sú aj prázdnejšie miesta na Mare, len tam turisti moc nechodia

anniii
17. jún 2022

@erikad82 Ja z Hrádku pochádzam, takže sem chodíme každý rok. Moji chlapci sú ešte malí (2 a 4), takže im úplne stačí pochodiť všetky detské ihriská a sú spokojní (mne sa najviac páči už spomínané ihrisko s mini zoo kútikom pri arboréte). Starší si tento aj minulý rok najviac užil záhradu Penziónu pod Skalou neďaleko hradu: je tam domček na strome, drevený hrad a trampolína. Je to všetko už staršie a zišlo by sa zrenovovať, ale syn by tam chodil každý deň.

erikad82
autor
17. jún 2022

@anniii moje deti tiež,stačí im ihrisko,potok a zbožňujú hrady. Múzeum ich tiež očarilo. 👍

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
erikad82
autor
18. jún 2022

@markus1 moc ďakujem

magnetka
19. jún 2022

@erikad82 my sme boli pred 4-5 rokmi v Liptovskom Mikuláši. Nie je to ďaleko z Hrádku. Tuším 1 stanica osobákom. V Mikuláši sme boli v Múzeu ochrany prírody a jaskyniarstva.
Neskutočné múzeum, na 3 poschodiach. Strávili sme v ňom minimálne 3 hodiny. Aj mesto je krásne.

modraslamka
19. jún 2022

📌

snowgirl1
19. jún 2022

@erikad82 ahoj môžte ísť aj na ziarsku chatu príjemná prechádzka busom sa dá dostať aj do jaskýň vazecka, stanisovska, Demänovská a podobne, v jane je i vyhliadková veža a aj v niznej boci je rozhladovna krajcov vrch tam je krasne

andy48
19. jún 2022

@zuzana2910 prosím vás, neviete mi povedať orientačné ceny na tomto kúpalisku?

chymena
19. jún 2022

📌