Ukončenie dojčenia

27. okt 2023

zeny mam taku otazku, malo ukoncenie dojcenia na vas nejake nasledky? myslim tym ze ste cela sama so sebou citili nejake zmeny, cyklus cakam aky bude lebo tie45 dnove su dost vycerpacajce, ci mi sibe kym sa hormony daju do normalu😩

selena_luna
27. okt 2023

Konecne som zacala chudnut 🙏 vydrzalo mi to presne mesiac 🤣 lebo som zacala priberat s druhym babatkom🤰 takze neviem kolko kil mi tie hormony drzali ( a zas budu drzat)

andy37
27. okt 2023

Ja som začala zasa priberať (od pôrodu až po koniec kojenia som schudla až príliš) a cyklus sa mi upravil na tých +-30 dní

oliolijanka
27. okt 2023

Ja som po ukonceni kojenia zacala priberat. Ca.kilo za mesiac. Kym sa hormony upokojili, trvalo to zhruba rok, cize +10kg od poporodneho minima, co je asi +5kg k vahe pred tehotenstvom.
Po roku som zacala citit, ze hormony sa upokojili, prestali sa mi nalievat prsia a dava sa to aj samo od seba doporiadku s vahou. Uz len kilo dve k vahe ako pred tehotenstvom.

bolarazjedna
27. okt 2023

Ja som kojila do 13mesiacov a ku koncu to pre mňa bola už neskutočná otrava. Bola som v 2.mesiaci s druhým bábom a zrejme vplyv hormónov, no ja pri každom kojeni som sa cítila neskutočne nervózna, a cítila som, ako ta nervozita sa vo mne stupňuje, mala som pocit, ze o chvilu vybuchnem....
Teraz nekojim už 2,5 mesiaca, je to neskutočná psychická úľava.