Prenikne lokálne anestetikum do materského mlieka?

marionmarion
5. sep 2012

Ahojte! Čaká ma návšteva zubára a keďe syna plne kojím, mám obavy či mi zubár môže pichnúť injekciu na znecitlivenie. Prenikne anestetikum do mlieka?

anka772
5. sep 2012

Ja by som pre istotu povedala zubárovi, že plne kojíš. Ja som bola vŕtať zub v 4. mesiaci a nedával mi žiadne anestetikum... povedal.." snáď dieťatku nebudeme škodiť" 🙂

sintra
5. sep 2012

Nie.

skolara
5. sep 2012

ja idem k zubarovi a budem to musiet vydrzat. Podla mna to prejde. Urcite nie vsetko ale urcite mnoztvo ano. Ja to neriskujem a radsej vydrzim. 😉

lejlla
5. sep 2012

ja si myslim ze ked na to upozornis zubara,tak on vie co moze a co nie a podla toho bude postupovat 🙂

brisilda
5. sep 2012

pohodicka moze ti dat lokalne anestetikum 🙂 ja som bola u zubara hned po porode a nemal s tym ziaden problem 🙂 ale zalezi asi od zubara .........

luciasveckova
5. sep 2012

teraz su uz aj take specialne injekcie na znecitlivenie co ti neublizia.

katka1981
5. sep 2012

Nie, neskodi ani tehotnej, ani kojacej matke. Lokalne anestetikum posobi len lokalne.

ervenka
5. sep 2012

Lokalne anestetikum neublizi. Ked som bola tehu, robil mi zubar 3 zuby, dal mi injekciu. Podla neho viac ako anestetikum ublizi babu stres a bolest ktore su pocas zakroku. Ale kazdy mame iny prah bolesti. Lokalne= miestne, ktore neprejde do systemu.

marlene
5. sep 2012

nie

keiko33
5. sep 2012

mne pichala zubarka, ked mala dcera len dva tyzdne. Skodit by to nemalo, len moze byt dieta trochu nervozne. Niektori zubari odporucaju si trochu mlieka odstriekat. Ja som to nerobila a okrem trocha nervozity dcera nemala ziadne nasledky.