Ahojte! Čaká ma návšteva zubára a keďe syna plne kojím, mám obavy či mi zubár môže pichnúť injekciu na znecitlivenie. Prenikne anestetikum do mlieka?
Nie.
ja idem k zubarovi a budem to musiet vydrzat. Podla mna to prejde. Urcite nie vsetko ale urcite mnoztvo ano. Ja to neriskujem a radsej vydrzim. 😉
ja si myslim ze ked na to upozornis zubara,tak on vie co moze a co nie a podla toho bude postupovat 🙂
pohodicka moze ti dat lokalne anestetikum 🙂 ja som bola u zubara hned po porode a nemal s tym ziaden problem 🙂 ale zalezi asi od zubara .........
teraz su uz aj take specialne injekcie na znecitlivenie co ti neublizia.
Nie, neskodi ani tehotnej, ani kojacej matke. Lokalne anestetikum posobi len lokalne.
Lokalne anestetikum neublizi. Ked som bola tehu, robil mi zubar 3 zuby, dal mi injekciu. Podla neho viac ako anestetikum ublizi babu stres a bolest ktore su pocas zakroku. Ale kazdy mame iny prah bolesti. Lokalne= miestne, ktore neprejde do systemu.
nie
mne pichala zubarka, ked mala dcera len dva tyzdne. Skodit by to nemalo, len moze byt dieta trochu nervozne. Niektori zubari odporucaju si trochu mlieka odstriekat. Ja som to nerobila a okrem trocha nervozity dcera nemala ziadne nasledky.
Ja by som pre istotu povedala zubárovi, že plne kojíš. Ja som bola vŕtať zub v 4. mesiaci a nedával mi žiadne anestetikum... povedal.." snáď dieťatku nebudeme škodiť" 🙂