Malá denne vypije 300ml mlieka, je to akurát, či málo?
moja nam UM odmieta, takze pije len jednu flasu 150ml, ked vecer zaspi..inac jej davam na veceru a ranajky mliecne kase alebo zemiakovu kasu s mliekom a dr. vravela, ze to uplne staci 🙂
ahoj moja dcerka ma sice uz ovela viac ma 2 roky a 10 mesiacov ale pije umele mliecko este stale a to na obed, vecer a v noci a raz cez den ale to nie vzdy tak asi 3 krat az 4 krat po 180 ml 540 az 720 ml ale v tvojom obdobi pila asi ako tvoja tak si myslim ze je to ok
@akiram - Dieta ma pit 600-800ml mlieka a mliecnej davky v tomto veku. Toto moze byt 150g vecernej kase, 150g jogurt (to je ako 250ml mlieka) a 250ml umeleho mlieka. Alebo ranna a vecerna flaska a polka jogurtu. Mozes si to poskladat ako chces. Ale 300ml mliecka je v tom veku malo. Treba skusit zaradit aj inde do stravy - aj ked myslim, ze to urcite robis, len si to nezapocitavala.
Ahojte chcem sa spytat,,,moja mala ma 9 mesiacov a dost casto sa mi v noci budi,,,uz nekojimnekojim,,,pije sunar ,,niekedy jej satci 50ml 2krat sa za noci inokedy sa zobudi aj 5-6krat,,,ako casto jej mam davat v noci pit,,,mam jej davat aj caj?
si si ista ze je to hladom?
no neviem. moj nikdy v noci nepil caj, stale len mlieko. Ked mal 9 mesiacov pil cca 150 ml a pokial pamatam, tak len raz v noci... a budil sa niekedy velakrat... ale nie, ze by bol hladny... jednoducho dieta ... plac pri hlade by si mala poznat ... je iny
Ahojky môj Matyáš má 9 mesiacov samozrejme už prikrmujeme kašou,presnidavkou,ovocím, polievočku snažím sa mu vždy niečo iné,ale bohužiaľ aj tak sa stále v noci budí snáď aj niekedy 8 krát podotýkam ešte kojīm,ale skúšam mu len na noc UM dať chutí mu ,ale aj tak sa budí a neviem koľko by mal na noc vypiť.🙏 😒
nasa mala uz v tomto obdobi mala 2 maximalne tri flasky. vzdy jednu rano, ked vstane a jednu na noc, ked ide spat. inak UM nepije. aj moje starsie dievcata uz v tomto obdobi takto pili. takze si myslim, ze je to ok.