Jeden prsník naliaty, druhý prázdny

monuliatko10
19. júl 2013

Ahojte chcem poprosiť o nejakú radu... Som 3.mesiace po porode a kojím no mám problém že ľavý prsník mám naliaty mliekom a pravý je takmer prázdny....Ide mi po stlačení mliečko no moja malá z neho nechce cecať lebo musí sať ako divá a to sa jej nelúbi keďže na druhom jej mliečko strieka samo 🙂,čiže je to pre ňu pohodlnejšie... Nijak ju nemožem donútiť aby z neho papala hneď plače,vrčí až chytá amok ☹ Tak si ho odsávam no neplní sa tak ako ten druhý...Nevadilo by mi to keby to nieje vidieť no žial je to vidno ľavý prsník mám väčší ako pravý 😒 a je to smiešne... Máte s tým niekto skúsenosť ???,

nae
19. júl 2013

@monuliatko10 Ahoj, moj malý je síce už starší (15 mes.), ale už dosť dlho kojený len z jednej strany. Podprsenku si na tej "menej funkčnej" strane možeš vypchávať (ja si nevypchávam - pohybujeme sa stále vonku v prírode a na ihriskách a tam to može byť všetkým srdečne jedno 🙂 ). Dobré je tiež nosiť tričká so vzorom na hrudi, alebo celé vzorované - tak sa ten rozdiel opticky stratí.

monuliatko10
autor
19. júl 2013

🙂 a myslíš že po skončení kojenia sa to vráti do normálu?? No ja mám velké prsia ťažko sa to maskuje 😒

silvia123
19. júl 2013

Moja sestra kojila až doteraz z jedného prsníka, tiež sa malá šla zblázniť ak ju dala na druhý, vydržala kojiť úplne v pohode do 1,5 roka, skončila len preto, že chce otehotnieť. Áno bolo to smiešne, že mala len jeden prsník naliaty, ale používala vypchávku do druhého a neľutuje, teraz nekojí cca. 1 mesiac a obe prsia má už rovnaké, zostali samzrejme nespevnené, ale chce to trošku cvičenia a bude to ok hovorila 🙂. Hovorila, že hlavná vec, že sú rovnaké 🙂

nativanativa
19. júl 2013

Ja to mám zas presne opačne. Dva týždne po pôrode sa mi strašne zapálil pravý prsník a odvtedy je aj viac výkonnejší. A teraz? Vyzerá to hrozne!! Práve pred chvíľkou som sa pozerala na seba a mala s dosť. Akože ľavý nič a pravý total plný a to stále kojím už 9.mesiacov. Proste nedokážem zvýšiť už produkciu v tom ľavom. A povedala som si že úprava pŕs to istí,lebo s týmto nemôžem behať, vyzerá to very bad

monuliatko10
autor
27. júl 2013

@nativanativa viem o čom píšeš