Ahojte mamičky. Mam taky problém. Liečim sa ambulantne na psychiatrii. Mam lieky, ale nie veľa. Som druhy krát tehotná. V tehotenstve lieky užívam. Prvé bábätko je našťastie v poriadku. Nikto mi ale nevedel na 100%povedať či môžem kojiť. Nakoniec som nekojila a veľmi som sa pre to trápila 😪 preto sa chcem opýtať ci ma niekto podobnú skúsenosť. Druhé bábo by som veľmi chcela kojiť 😉🙏
@nikyta001 Neviem odkial si, ale ak mas moznost niekde v okoli, navstiv ambulanciu klinickej farmakologie. Tam najlepsie poradia ohladom liekov v specialnych situaciach. U nas v BA to funguje tak, ze zavolas, co beries, oni si to za par dni nastuduju (maju uz niekedy aj skusenosti vlastnych pacientiek, ale pozeraju aj nejake studie a databazy, neviem presne co vsetko), no a potom prides a povedia ti, co zistili, je to dost podrobna konzultacia. Ja som sa bola radit ohladom liekov v tehotenstve, doktorka ma tam poslala, lebo sama si nebola ista.
@marianarem ja som z Oravy, tu také možnosti žiaľ nemáme😏
@nikyta001 Pozeram, ze aj v Martine je klinicka farmakologia, to je mozno schodnejsie pre teba.
@marianarem no určite áno.. Uvidím niečo poriesim.. Ďakujem vám krásne za všetky vaše odpovede 🙂
@nikyta001 Inac ono je naozaj mozne, ze v sucasnej situacii davaju telefonicke konzultacie a nemusis chodit osobne. Skus zavolat, mna to dost ukludnilo.
neviem ake lieky beries ale skor nie tieto lieky prechadzaju do materskeho mlieka, precitaj si pribalovy letak svojho lieku je to tam napisane pod kolonkou tehotenstvo/dojcenie/vedenie motorovych vozidiel - tak nejako