Ako kojiť 7 mesačného?

zuzik270
25. aug 2012

Po zavedeni prikrmov približne okolo 5 - 6 mesiaca mi moj maly papa len 3 - 6 minut predtym papal aj 20 minut na prsniku neviem či ma dost mlieka sa mi zda že to si vytiahne len nejako malo ved on este mlieko potrebuje papa len rano 6 minut potom o 2 hodiny tiež tak kratko potom ma obedny prikrm, poobede ovocie, večer kašu a medzitym kojim tak 3 - 4 minuty tiež lebo dalej už nechce sa sa odtiahne . Na noc ma Nutrilon to sme si tak zvykli od narodenia. Teraz ma 7 mesiacov a stale len tak kratučko papa , mam ho prikrmovat Nutrilonom aj cez den? Diky

strapco13
25. aug 2012

@zuzik270 doprucenia su dojcit vylucne 6 mesiacov, potom postupne pridavat prikrmy do 2 rokov POPRI dojceni nie NAMIESTO dojcenia a potom dojcit tak dlho ako to matke a dietatku vyhovuje
podla mna ma dieta privela prikrmov, islo to na ukor dojcenia a teba sa znizila tvorba mliecka, plus flask s UM a neviem ci dieta ma alebo nema dudlik /ten tiez znizuje tvorbu mliecka/m a ine tekutiny tiez znizuju tvorbu
cize ak chces kojit, tak by som zrusila flasku , pripadne dudel ak ma a obmedzila prikrmy, ponukala casto dojcenie pocas dna, tviorba mliecka sa nastartuje, pri dojceni vyuzivat stlacanie prsnika

miriem
25. aug 2012

Tak skus este vzdy po prikrme dat mliecko- prikrm v tomto veku by este nemal uplne nahradit dojcenie. Ci sa napapa tak vela prikrmu, ze mliecko uz nechce? Moj maly uz tiez nepapava viac ako 5min, potom sa na prsku uz len hra. Ja mu davam vzdy aj po prikrme a v tychto teplach aj castejsie.

sendy182
25. aug 2012

@zuzik270 ahoj no vieš posúdiť podľa prsníkoch po kojení to stihol vyprázniť?.........niektoré detičky vedia sa do 5 min. napapať.......ako priberá, ako sa ti robí mliečko? kojíš ho aj v noci? zaspí po kojení, neplače , je spokojný?

euka210
26. aug 2012

aj podla mna ma vela prikrmov. Nas mal na vecer kasu az v 9-10m. Obed a olovrant uplne stacia ked ma vecer ma nutrilon. 6 minut je v pohode, uz je velky, vie si rychlo natahat mliecko a ked papa kratko tak moze byt aj od smedu. Ked je spokojny, ze neplace pri kojeni (moj plakal a tahal prsnik ked bolo malo mliecka pocas krizy) tak netreba viac UM, lebo mliecka budes mat potom menej. Aj po prikrme ponukni prsnik, hoci len "zapije" jedlo.