Ahojte , idem sa možno upokojiť🙏🙏 dievčatá, čo myslíte, ide veľké množstvo z toho čo prijmeme do mliecka? Vysvetlím. Boli sme s kamoškou na stretku, dala som si deci vína a dve kofoly. No a kojim. A teraz ma napadá, či to nejak neuškodí malej, keďže jej dávam dosť silný sirup. To deci vína snáď nespraví šarapatu,však?? 😱 Cez mlieko .
Nijak neuškodí. Super, že dojcis dcerku! Veľa zdravia!
To so sirupom nechapem, ale uz mas vino vypite, kofolu vypitu, tak co uz teraz vyriesis?
Najprv mysli, potom konaj. Ja mam nulovu toletanciu. Lebo najpr si poviem, ze deci je ok, potom 2,3, potom vsak len 2 bavoraky a potom mas pripite dieta.
Ako kojaca mama by som v prvom rade myslela na dieťa ako na seba, a nedotkla by som sa ani toho alkoholu a tiež nie kofoly, skôr je to nezodpovedné
Deci vina je uplne v pohode.V mlieku je vraj tolko alkoholu ako ty mas v krvi.Cize to deci ti vyprchalo hadam aj kym si prisla domov a znova kojila.
Je to v poriadku, v mlieku je taka koncentracia alkoholu, ako v krvi - cize sa jedna o promile.
V pohode, mne aj laktačná poradkyňa povedala že kľudne pohár vínka sem tam môžem.
Vobec nic sa nestalo. Nerozumiem tym dramatickym prispevkom vyssie. Ved to sa ti ani do krvi nedostalo, toboz do mlieka 🤦🏼♀️
Asi sa bojis kontraindikacii s liekom. Nemusis. Mlieko ss tvori z krvi, cize ak by sa aj vypila viac, do mlieka prejde minimalne mnozstvo. Deci vina metabolizujes raz dva.
Nulova tolerancia sa tyka tehotenstva, tam nie je stanovene bezpecne mnozstvo vypiteho alkoholu
Úplne ti závidím, ze si bola s kamoškami vonku keď dojcis malé dieťa. Och to je paráda
Ja som ešte nebola, a to už nedojcim viac ako rok 😉
Víno je v poriadku
Nie