Ahojte baby, prosím vás pekne, poraďte nejaký sprej na rozcesavanie. Dcérka má brutal husté vlasy a ja už som zufala..🙄 stále by nosila rozpustené vlasy ma ich po zadok, akože okeeej ale treba ich pár x za deň rozcesat a ešte som nenašla, co by nám ozaj ozaj pomáhalo. Zas nejakú brutal chémiu, ako gliss kur a podobne nechcem ale možno to inak nepôjde. Ďakujem 🙂
@blondinka95 po tejto značke pozerám už strašne dlho 😊 niesu z neho vlasy mastné? Nevonia príliš? My totiž nepoužívame avivaz ani parfumy ani extra voňavu kozmetiku😅 teraz mam dixi na rozcesavanie a okrem toho ze to nefunguje moc to aj voní 😅
Gliss kur spray olejový
@sandra49 fuha, vonia pekne, povedala by som ze taka stredná intenzita, keď ho nastriekas veľa tak sú mastnejsie ale myslím ze ho netreba až tak vela
@sandra49 on ma konzistenciu skor ako riedky krem
@blondinka95 super ďakujem tak ja zatiaľ zajtra kúpim ten. Vyskúšame. 🙂 ďakujem
@sandra49 uvidíš. Nie je drahy, tak ak náhodou nesadne nebude ti tak ľúto. 🙂 daj vediet
@sandra49 ahoj 🙂 minule som riešila podobný problém, aky sprej na rozcesavanie si kúpiť, tiez sa vyhýbam tej klasickej chemii. Mam overené tieto dva a su super, ten prvý síce píšu ze je na lupiny, ale ja lupiny nemam len mi vyhovuje to zloženie, posielam linky:
https://www.soaphoria.sk/sk/znacky-a-kolekcie/1...
A cim jej to rozcesavas? Ja mam huste vlasy a az teraz na stare kolena som objavila kefu tangle teezer a je to parada.
@brezza jedine co ju rozcese je kefa na nadpojene vlasy s prasacimi ci akými chlpmi 🤣 a v nich je ešte taka umelá hmota ostrá. Okrem toho som skúšala už asi 10 rôznych druhov kief a veru žiadna. Takúto ako tangle podobne mame 2, majú ohybné umelé stetiny ale veru nepomaha. Resp. Pomáhalo by ale ju to strasne boli..občas ju dobre rozcesem aj obyčajným hrebeňom ale 3x denne si to neviem predstaviť. Hentá kefa co mame je fakt super, ta rozcese všetko lenže ju všetko boli..
@sandra49 ja mam dlhe vlnito kucerave vlasy a uz inu kefu ako túto nechcem, raz precesem mokré e vlasy a mam ich rozcesane, fakt odporucam vyskúšaťhttps://www.mojadm.sk/ebelin-spiralova-kefa-na-...
A ten bione arganovy absolutne nemasti, ja si to dávam od korienkov po končeky a super, su z toho krásne leskle vlasy
Ahoj, ja idem podobnou cestou ako vy... snazim sa nontoxic, a nasla som tento : https://kvitok.sk/produkt/kondicionacny-vlasovy...
jedine minus, ze je mensi ... ale inak som spokojna.
@veverickav kvitok kozmetiku poznam a nemastia sa vlasy? Dakujem za ďalší tip 😊
@sandra49 nie, su take potom uhladene, ale nie mastne.
Ja by som rada nechala inšpirovať ak mi poradíte akú kozmetiku pre dcéru používate. Sampon, sprchac atď 😅😊
@caroline_
@blondinka95 baby tak maaaaam😍 jezis hneď som to skúsila..akože supeeer🤭 strašne sa teším a dcérka ešte viac ze ju už nebudem ťahať. Ďakujem všetky za super tipy🩷
@fiafia ja používam na vlasy alverde ružový na dlhé vlasy, aj sampon aj kondicionér. A na sprchovanie kupujem také tuhé medove mydlo zo stránky zerotoxic.sk apotom na vlasy jej dávam občas olej arganovy čistý alebo mam taky alverde fialový ale ten je hrozne mastný. A na telo purity vision detske telové maslo, je drahsie ale vydrzi 2-3 mesiace. 🙂 plus aj pastu mame prírodnú od weledy s takým krokodílom.
Skus tento z dm