Ahojte idem si k Vám po radu ak môžem. Mam takýto problém .. moja farba je prirodzené hnedá mala som melír ktorý má prestal baviť tak som sa doma zafarbila na hnedo pekná hnedá farba mi vydržala cca1- 2 mesiace ... potom mi vlasy zozltli a boli skôr oranžovo žlté ako hnedé tak som si dnes kúpila L'Oréal farbu v drogérke (č.5) na krabičke bolo napísané že svetlá hnedá nakoniec som skončila s čiernou farbou 😭 viete mi poradiť co s tým aby som docielila hnedú ? Obvolala som kaderníctva no tento mesiac nemajú skorší voľný termín 🥹
Ďakujem za každú radu 🫶
@valiant
Oh , ďakujem skúšala som to no s vitamínom, nejak nevidím zmenu... už som sa asi 4x vyrevala s toho 😂 mňa vie kaderníčka zobrať najbližšie až 25.3😭....
@simo_nella tiez som nevedela vydrzat. Velmi zle som sa citila. Ale nechcela som sama riskovat aby som neostala s oranzovymi alebo znicenymi vlasmi.
Odvtedy som si uz nefarbila. Mam uz len svoju farbu.
@simo_nella v DM drogerii predavaju Subrina Eliminator farby - urobi ti to že ti stiahne iba kozmeticky pigment z vlasov (tz len ten čo si si nafarbila a s tvojim prirodzeným ani nehne)
Skús to použiť 🙂
@simo_nella tiez sa mi to podarilo, ze som zo svetlych hnedych skoncila na skoro ciernych 🙈 asi tri krat som ich umyla a na druhy den sa objednala ku kadernicke. Ta mi to stiahla o tyzden. Sama som neriskovala.
Ale dievcata tu uz radili, ze nieco s vit.C, rozrobit tablety do vody na kasicku a to naniest na vlasy. Vraj to stiahne. Mozno niekto poradi viac.
Sucitim s tebou
😉🤞