Piercing v bruchu

kvetinka2223
4. sep 2024

Dobry den, mam piercing v bruchu uz 5mesiace a stale sa mi nehoji, krvaca a spini sa… neviete nejake rady?

lynda888
4. sep 2024

@kvetinka2223 nemám síce v bruchu, ale inde. Ale rieš to. Môže to byť aj tým,že to bolo zle prepichnute, alebo aj tým, že tam máš nevhodný šperk.
Mne pomohla @sersenkabeauty (nájdeš na instagrame ak by si chcela) a ta mi to dala do poriadku.

bg92
4. sep 2024

Brucho sa hoji aj vyse roka, 5 mes je malo. Nic iba pravidelne cistit (Kazdy den umyt mydlom (v lete rani a vecer) a idealne aj roztokom na piercing).

bg92
4. sep 2024

A co znamena spini sa?

sszuzu8
4. sep 2024

@bg92 to si kde počula ze tak dlho? Nemalo by to tak dlho krvácať pohode mi to nepríde

patrisaa
4. sep 2024

Mne sa hojil cca 8 mesiacov, aktuálne ho mám 10 rokov bez problémov

moolnarkaa
5. sep 2024

Pupok sa mi hojil najdlhšie, ale nikdy nekrvácal. Čistila som každý deň obyčajným dettol mydlom, do pol roka bolo zahojené.

bg92
5. sep 2024

@sszuzu8 nikde som nepocula, sama ho mam a varovala ma predtym aj piercerka. Mne sice nikdy nekrvacal ani sa nezapalil ale uplne zahojeny tak ze som ho mohla bezproblemov vybrat a bol tam uplne hladky kanaik bol asi az po roku.

katarinaba
5. sep 2024

Mne sa pupok hojil velmi velmi dlho. Uz som si myslela, ze je zahojeny a z nicoho nic sa mi zapalil, cely opuchol a hnisal. Cistila som, atb mast a do tyzdna bol v pohode. Skus zmenit sperk, cisti, pripadne nech ti da dr. atb mast.

kvetinka2223
autor
5. sep 2024

dakujem vam vsetkym

fodorka
5. sep 2024

@kvetinka2223 ja mam cez 10rokov a tiez tak pol roka teror. Nakoniec sa zistilo resp poradili mi nech si kupim titanovy ci nie som na chirurg. Alergicka.... Vymenila som piercing a za tyzden zahojeny...