Oholené brucho

24. jún 2024

Prosím pomoc, som zúfalá . Ako mladá som si oholila jemne bledé chĺpky, no bolo to najhoršie rozhodnutie, teraz mám takéto brucho. Čo s tým spraviť?

mandzula
24. jún 2024

Toto s oholenim nic spolocne nema, ruky si holim uz vyse 20 rokov a chlpky sa nijako nezmenili.
Moze za tym byt napriklad problem s hormonmi.

svokrinjazykmonika
24. jún 2024

Ja tiež holím až po pupok. Ako som dospela tak zrazu som to mala ako chlap. Po pôrode to ustúpilo a teraz dva roky "po" začínajú byť chlpy zase výraznejšie.

koniarova
24. jún 2024

Philips Lumea

marth16
24. jún 2024

Mala som ešte horšie a to som neholila. Vyriešil to Philips lumea.

egonsk
24. jún 2024

povedz si, ze kde je chlp, tam je chut 😅😁

h2
24. jún 2024

@egonsk To je taká blbosť, že až. Netuším, kto toto vymyslel. 🙄

egonsk
24. jún 2024

@h2 opytaj sa starych rodicov, je to porekadlo stare jak republika 😁😁😁

sandra49
24. jún 2024

Toto nemáš z toho ze si ako mladá oholila. Aj ja som sa a neraz a nemám také chlpy, mam zopár tvrdých čiernych ktoré trham pinzetou a zvyšok je bledý. Mala som kamošku ktorá takéto brucho mala. To máš geneticky dane ale môže byť aj problém s hormónmi. S Lumeou skúsenosť nemám, ale keby ideš raz za 2 mesiace na depilácia voskom, určite to bude v pohode. Ošklbe ti cele brucho a máš pokoj😉

h2
24. jún 2024

@egonsk Ja to poznám, už som to počula. Ale aj tak ma to prekvapuje. Lebo je to kravina.

jaskolka
25. jún 2024

Nie je to z holenia, mnoho žien má takéto chĺpky na bruchu,hormony, genetika. Buď si to hol, alebo laserová depilácia a máš pokoj na dlhšie

sisska96
26. jún 2024

Toto nemá nič spoločné s holením. Máš veľa testosterónu preto máš také mužské brucho 🤷🏻‍♀️. No hold buď to oholuj alebo nechaj to tak.

interjection27
26. jún 2024

Skús si dať urobiť hormonalny profil, tiež mám takého ochlpenie na bruchu a môžu za to úplne rozhádzané hormóny. Aby som sa ich zbavila, prestala som si ich holiť a namiesto toho ich odstraňujem pinzetou alebo depilujem cukrovou pastou. Po čase je tých čiernych menej a menej, keďže pinzetou a depiláciou sa odstraňuje celý vlas, aj s korenom.