Ahojte baby, poslednou dobou sa stretávam, že ľudia ponúkajú rôzne napodobeniny parfémov s tým, že parfémy a aj balenia vyzerajú totožné s originálom. Stretávate sa aj vy s takýmto niečím?
Stretávame samozrejme. Originál je originál a nikdy to nebude to isté .. zbytočne peniaze pre mňa. Keď chcem konkrétny parfém kúpim si originál
A pointa?, vždy si kúpim originál v predajni, nech ponúka kto chce čo chce
@aneta38 nekúpila by som si. Na prvý ňuch môže voňať ako originál ale potom v tom je cítiť tie lacné prvky a stane sa z toho smrad. Aspoň ja to viem vždy rozoznať
To sú normálne fejky, nie napodobeniny.
Tu treba trosku vediet rozlisit, co je napodobenina a co je fejk na znackovu vec.
Lebo su rozne stranky, kde ponukaju napodobeniny v zmysle, ze to je dupe cize podoba sa na original. Napr. tie parizske parfumy. To je OK, kto chce, nech si kupi. A potom su fejky, co vyzeraju na prvy pohlad ako original a to je problem. Lebo nikdy nevies, co v tom vlastne je.
Ked chcem parfum, tak si kupim original, ziadne napodobeniny, fejky.
@aneta38 muchotrafka to napísala presne. Treba rozlišovať medzi napodobeninou a fejkom. Napodobeniny - v podstate napodobňujú vôňu originálneho parfému. Niekedy sa trafia, niekedy menej. Treba vyskúšať a uvidíš, či ti bude vyhovovať, ak nechceš dávať toľko peňazí za originál. Alebo hľadaj v nižšej cenovej hladine, aj tam sú originálne parfémy.
viem, ze existuju aj napodobeniny aj fejky. uz som sa viackrat ulakomila a kupila si takto nieco a potom som to samozrejme lutovala, lebo to nic nevydrzalo. takze radsej si zaplatim viac, ale mam istotu, ze ked sa rano navoniam, tak este to bude citit, ked pridem poobede domov.
V Budapešti na čínskom trhu kúpiš Fahrenheit za 5 e a normálne je cena cca 80 e. Keď toto niekoho netrktne tak dovi dopo. Oni chodia tam nakupovať a potom to hore dole predávajú.
@muchotrafka298 Áno, ja tiež sa snažím nakupovať len originály, avšak niekedy sa stane, že na mňa vyskočí niečo takéto a parfémy vyzerajú úplne totožne s originálom a dokonca aj farba parfému je totožná. Nakoľko nakupujem parfémy len online, tak je ťažko povedať rozdiel. Kamenným predajniam sa vyhýbam, pretože tam sú parfémy zbytočne predražené a personál nie vždy veľmi ochotný.
Akurát sestra odchádzala z práce a ako darček dostala PRADA parfém za skoro 150€...otvorili sme, ovoniali a skoro ma šľak trafil...taká sladká vôňa, že hrozné niečo....tak išla pekne do škatule naspäť, kedže sestru zo sladkej vône bolí hlava...povedala som jej, že nech predá aspoň za 50€ a ona, že čosi, nikto mi to nekúpi, lebo si budú myslieť, že to nie je originál, keď tak lacno 🤷♀️ takže bude stáť v skrini pokiaľ sa nevyhodí...takže niekedy aj keď je v bazári nejaký parfém, nemusí byť hneď fejkový, ale môže kľudne byť originál, len niekomu nesadla vôňa...
Ale ak vravíš o nejakých pofiderných stránkach, tak áno, treba dávať pozor...lebo síce vôňa môže byť podobná ako originál, ale nevydrží dlho.
Príde mi to hlúpe kupovať si lacné vône a potom sa hrať na celebritu originál je iba jeden tiež som sa nechala uniesť a kúpila som si lacné vône čo som hneď oľutovala nikdy viac ale je to každého vec
a keď sa stretávame tak čo?