Kyselina salicylová na pleť

5. aug 2024

Pri kyseline salycilovej vam cca kolko trvalo zhorsenie pleti, kym sa zacala konecne zlepsovat? Myslim akne.

ssimusska
5. aug 2024

Nemala som vôbec zhoršenie

luxus103
5. aug 2024

na akne je vyborna pletova voda nivea rose tonikum....jedine po com hned vidno vysledok...plus umyvaci gel na tvar sensitive men nivea...

domiklik
5. aug 2024

Zhoršenie nemá nastať. Bud ti nesadol samotný produkt, alebo je chyba v rutine.

vanilkovazmrzka
5. aug 2024

Toto je taky blud ze sa ti nieco zhorsi aby sa to potom zlepsilo… jednoducho ti ta kyselina alebo formulacia produktu nesedi, nepouzivaj to

koniarova
5. aug 2024

@vanilkovazmrzka nie je to blud. Používala som Retinal aj Tretinoin a ozaj sa mi pleť na chvíľu zhoršila.

interjection27
5. aug 2024

Mne sa pri začatí pleť ani raz nezhoršila, keďže som ju potom dostatočne hydratovala. Pri zavedení rôznych silnejších látok a kyselín treba prispôsobiť aj vyživenie - rutinu, ako už bolo hore spomínané.

autor
6. aug 2024

@interjection27 nie je to priamo kyselina salicylova ako serum, ale krem s kyselinou salic., tak neviem, ci na to este davat dalsi krem? To je blbost, ci?

domiklik
6. aug 2024

Kedy ten krem používaš ráno, večer? Aké iné produkty používaš pred alebo po? Spf 50 máš?

interjection27
6. aug 2024

Aha aha. Tak potom už krém nedávať, len ráno chrániť spf a večer vyčistiť. Dúfam, že sa pleť zlepší

nataliagara
20. aug 2024

mam na predaj krem Acnelyse 0,1%