Ahojte baby chcem sa spýtať koľko vás stoji normálne kaderníčka? Ja som bola teraz robila mi kúru melir aj podstrihivala a platila som 125€ tak či to neni veľa 🙈a pri tom ten melir ani nevidno na oko hneď či mám meniť
Za ostrihanie 50€
Ja som minule dala skoro 200€ za baleyage a kuru, bez strihania. Vlasy skoro po pas. Ale prislo mi to moc 🥴
Aj dosť... Sťahovanie farby+farbenie 115€ na západe.. na východe som bola nedávno na farbenie+melír+strih a že 30€ 🤭
Max 50 eur ročne.
Ostrihanie 20 eur. Prievidza
@nika23t tak za 30 eur to tak musi aj vyzerat. Asi farbi s farbou z drogerie za 4 eur, inak si to neviem vysvetlit. Keby pouzivala kvalitnu profesionalnu kozmetiku, tak jej tych 30 eur ani naklady nepokryje...
Nové Zámky, vlasy nad plecia, 1x mesačne farbenie, strih a fúkanie za 50€.
Treba konkretizovať kde. Na Hornú Maríkovu veľa, na Trnavu akurát, na BA malo.
70e melir + trocha strih kazdych 7 tyzdnov. BA
50€ - strihanie , farbenie a regeneračná kúra Ba
@syk1122 130€ balayage a podstrihnutie končekov
Strihanie,melír 30€ a dlhé vlasy
120, za strih +toner, ked mi dava farbu tak 130-150
Strihanie okolo 10 a strih plus farba 40
Vlasy po plecia
@ghostsgirl ja platim 40 a pouziva znacku Matrix.
@syk1122 pravidelne každých 6 týž 80e. Strih + farba v BA.
125e za melír nie je veľa. S melírom je babracka tak isto ako baleyage.
Za melir dorabka 60e-vlasy po pas. Ak podstrihuje, tak +10€. Pred 3 rokmi som u nej platievala do 50e.
Zalezi na kadernictve, bezna obycko kadernicka co nema salon spravi robi v bytovke strih a farbu aj za 30 eur, v salone len ostrihaju za 50 eur + farba cez 100 ako nic, stredne slovensko
@zuzubb007 v bytovke a ak este chodi ku zakaznicke, kde nemina vlastne energie a nemusi platit ziadny najom, zrejme ani blocky nedava, tak to sa hadam neda ani porovnavat...
Ja mam brutál husté vlasy, za farbenie odrastov a strih dávam 100 eur v Košiciach. Je rozdiel keď ma niekto krátke vlasy a riedke
@syk1122 ja nullla 😂😁😂
125 balayage plus podstrihnutie, 55 dofarbenie odrastov plus podstrihnutie - BA.
@ghostsgirl
@zuzubb007 nie je pravda, ja chodím do normálneho kaderníctva, nie do bytovky...
@syk1122 fuuu, dosť